Отново бившата

Отново бившата
През изминалата нощ сънувах сън, който цял ден не спирам да мисля.
Сънувах че бях с приятеля ми в къщи и както си стояхме тихичко, изведнъж някой му се обади по телефона. Беше мъжки глас от другата страна, който говореше много и високо, все едно му се караше на език който аз не разбирах. След това въпросния мъж изпрати снимка на приятеля ми, а на снимката беше неговата бивша приятелка, която се беше самоубила защото моят приятел е с мен а не с нея.

Беше на някакъв диван но снимката беше направена от към облегалката на дивана така че тялото не се виждаше, а само част от лицето и на бузата и имаше кръв. Приятелят ми се загледа в една точка и след това много се разплака а аз така и недоумявах какво точно се е случило докато той не ми показа снимката на телефона си. И ми обясни че тя се е самоубила. Стана ми много мъчно и на мен исках да се разплача и аз, но не можех. Той стана облече се и тръгна към нея. А аз останах сама в къщи, бях шокирана и не знаех какво да правя.

Сутринта се събудихме щастливо прегърнати, но аз не му разказах този сън, но не спрях да мисля за това през целия ден.
Моля помогнете ми за разтълкуването на съня.

Ще съм ви много благодарна !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Аноним
Аноним
15.08.2015 10:39
Според мен Вие се притеснявате прекалено много да не загубите мъжа си. Вашият страх се изразява в това, че той е тръгнал към нея, а не е останал с Вас! Но защо? Като той е Вашият приятел! На подсъзнателно ниво Вие изпитвате нужда да обсъдите нещо с Вашия партньор и Ви съветвам да го направите. Имайте предвид, че да обсъждате бившата никога не е приятен разговор за мъжа, но пък не пречи да му споделите страховете си. Тя се е самоубила в съня Ви, защото на Вас Ви се иска много да я разкарате от живота му. Но миналото не се променя! Запомнете! Живейте в настоящето и се радвайте на това, което имате! Независимо колко дълго сте заедно и независимо от това какви са били техните отношения! Те вече са в миналото!
0
0
Frenchbaby
Frenchbaby
13.08.2015 08:23
Аз например често сънувам неща, които съм си мислила през деня. Успокой се, той е с теб сега,нали.
0
0
анонимен
анонимен
06.08.2015 10:32
Може би сънуваш това защото те е прекалено страх да не го изгубиш
2
1
Fullmoon
Fullmoon
06.08.2015 19:29
Най-после някой написа нещо . За което искрено ви благодаря !
Да, наистина много ме е страх да не го загубя, но дали това е точното тълкуване на сънят ми ?!
3
1