Отново Исус

Отново Исус
На мен явно ми е писано да сънувам постоянно Исус, Богородица и Дявола. Преди известно време сънувах, че се намирам в стаята си с още 3 мои приятелки.

Тогава в стаята нахълтаха военни и започнаха да карат приятелките ми да приемат бог. Те го приеха и дойде моя ред.Когато и мен накараха да го приема, аз ги попитах кой е той.

Те ми посочиха навън и аз видях Исус в черна роба. Тогава отказах да го приема. Те ми предлагаха пари, слава, но аз отказах.

Какво според вас значи този сън ? Освен това Исус изглеждаше доста зъл.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимус
Анонимус
20.04.2011 11:26
Това, което сте сънували всички, е вашето ежедневие. Лукавият е на всякъде, а Бог е в самите нас. Никой днес не предлага пари и диаманти или те кара със сила да вярваш в него, без да иска нещо в замяна-една душа да речем.
Празник е. Велика седмица е. Нека почетем Бога ни и да оставим рогатия да си дяволува далеч от нас.
1
0
иоан
иоан
19.04.2011 20:18
Мисля, че си се отървала от зъл човек, наистина. Съмнението ти те е спасило. Никой не кара насила да вярва в Иисус, или в Бог. И когато човек види Иисус мисля, че Той си има най-доброто излъчване, което човек може да мечтае. Едно време, когато е ходел по Палестинсаката земя, всеки е искал да го докосне. Най-вече-обикновенните и изстрадали хорица. Иисус е наш Спасител в Надеждата, че няма да се поддадем на гняв и изкушения. Аз си давам живота за този човек, който е дал своя собствен-за мене. Амин. Не е нужно някой Друг да ме насилва-за да повярвам. Което значи, че този друг-не е Христос/Иисус.
0
0
Anty-Conspiracy
Anty-Conspiracy
12.07.2014 12:05
Чета Ви коментара и се хващам за главата..Как може да вярвате,че съществува някой,който седи на небето и ви наблюдава през цялото време какво правите?! Изпраща 10 заповеди по които да водим живот и в случай,че нарушим една от тях ни праща на място където ще гнием,горим,пържим и прочие...НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОЙ НИ ОБИЧА -_- Изгледайте няколко филма за конспирация,за да разберете за какво говоря,защото за мен религията е в дъното на конспирацията ! Всеки човек трябва да има нещо,в което да вярва когато удари дъното,но аз лично не вярвам,че някой седи и ме гледа от небето :)
0
0
ivoneto
ivoneto
19.04.2011 14:28
Аз вече два пътя сънувам Исус Христос. Първият път бях на четири години и чух само гласа му от небето. Гговореше ми на някакъв друг език, но в съня си аз го разбирах. Но след като се събудих, не помнех какво ми каза, но знам, че беше предупреждение за нещо лошо. Вторият път бях на единайсет години и тогава го видях. Пак ми говореше на чужд език, но аз го разбирах. Показа ми скъпоценни камъни и ме караше да ги галя. Беше същият както по филимите. Моля, ако знаете нещо за тези сънища или някакво мнение, пишете ми. Благодаря ви предварително.

0
0
Ели
Ели
19.04.2011 09:19
Това според мен е бил дявола, аз го сънувах като красив мургав мъж, носещ кръст на гърба си като Исус. Опитва се да ни заблуди.
0
0