Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не можах да помогна на агънцето

Не можах да помогна на агънцето

Не можах да помогна на агънцето
Здравейте! Извинете, ако ставам досадна, но имам голяма нужда да споделя този сън с някого. Този сън се повтаря, както се разбира от заглавието.

Ако някой може да ми го разтълкува, ще съм благодарна!
Бях някъде, не знам къде, всичко беше много красиво. Имаше розово небе с облаци, зелена поляна изпъстрена с красиви цветя, птици летяха в небето. Горски животни скачаха около мен и всичко беше прекрасно. Аз облечена като Алиса(От ''Алиса в страната на чудесата). Имах синя рокля, три, четвърти, чорапи, черни пантофки и синя панделка в косата. Изведнъж видях една сърничка.

Тя беше ранена. Аз имах аптечка, промих и раната и я превързах (уча първа помощ). След това всичко стана зловещо. Поляната пресъхна и остана само напукана пръст. Птиците отлетяха. Небето посивя, горските животни се спружиха и станаха на прах, само сърничката остана и ми каза ''Ти ми помогна когато имах нужда, сега аз ще ти помогна. Качи се на гърба ми! Ще се спасим''Аз останах като вцепенена, окопитих се и казах:

''Няма ли други животни освен нас, ако има, нека им помогнем! ''Сърничката ми отговори, че единственото животно което е останало е едно агънце, което е със ранен крак. Аз веднага и отговорих, че трябва да го спасим на всяка цена. Тя ме заведе при него, но вече беше твърде късно да го спасим, раната беше сериозна и агънцето бе загубило много кръв.

Събуждам се разплакана след този сън, толкова ми е мъчно, че не можах да помогна на агънцето. Чувствам се ужасно, знам, че това е само сън, но адски много обичам животните. Доста често сънувам сънища, които са свързани с това да спасявам животни, а мечтата ми в живота е да стана ветеринар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
pesho
pesho
11.08.2014 14:30
Богородица идва.
0
0
Няква дива гад (демек кит
Гергьовден наближава!!
9
0
Зетабета
Зетабета
19.03.2014 18:53
Здравей! Сънят ти означава,че много скоро някой ще те разочарова-земята напукана,животни-прах,загуба на приятели,птици-думи, вести,небе-мечти,които ще се реализират,цветя-красиви моменти с близки хора.Малко е объркан сънят ти,защото си объркана и ти. Сърната е близък за теб човек /майка,сестра/,който в труден момент ще ти помогне.Агне-да с Агнеца е по-сложно,надявам се да се изразя правилно и да бъда разбрана.Когато някой сънува Агнето,означава,че е бил посетен от пратеник СВИШЕ или самият Христос! Не си помогнала и никой не може да помогне,защото Агнеца се ЖЕРТВА за нас,за да спаси душите ни.Посетил те е,за да ти даде знак,че е с теб и те чува.Явно имаш мечти и желания,които са трудноизпълними,поне в момента,или целите ти за твоята възраст са непостижими. Не бързай да пораснеш!Има време.Все още се учиш да летиш!
2
0
Petko Dragov
Petko Dragov
17.03.2014 21:52
За съжаление не тълкувам сънища, много често самия аз не си разбирам сънищата. Но пробвай да промениш историята, като например като помогнеш на сърничката веднага, да попиташ за агнето... за да можеш да спасиш и него. Или просто помисли върху думите на сърната. Може да иска да те предпази от нещо. Искам да кажа че не трябва буквално да приемаш съня, вярно че може да е олицетворение на мечтата ти и на това с което се занимаваш. Но просто пробвай да промениш ситуацията. Да видим дали ще се получи нещо различно. :)
0
0
Тити
Тити
17.03.2014 19:54
Виждате ли първото агънце на снимката,то беше точно такова.
1
0
Маги
Маги
17.03.2014 19:51
Мърииии!знам че си ти!писала си от името на мими!
0
1
Тити
Тити
17.03.2014 19:57
Имате грешка!Не знам коя е Мими,аз съм Тити!
0
0