Как да и помогна?

Как да и помогна?
Здравейте от много време най-добрата ми приятелка харесва едно момче и тя е приятелка с него. Те са доста близки и си мисли, че може да развали приятелството си с него ако му каже за чувствата си, но една (аз много я мразя за това използвам епитети) кучка също го харесва от една страна те двете също са приятелки и тя крие чувствата си. . .

Всяка от тях има по един плюс - моята приятелка е наистина много близка с него и имат адски много общи неща докато онази другата притежава само и единствено физическа красота. . . . Моля ви дайде ми съвет за да мога да ѝ помогна или да я посъветвам и да ѝ помогна в тази битка. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Теди
Теди
26.01.2015 22:27
Не знам това момче какъв е, що е. Но според мен, би избрал приятелката ти, ако трябваше да избира. Мисля, че саво красота не е достатъчно. Но той е приятел с твоята приятелка, което е още по-голям плюс от външния вид. И наистина, по-добре да му каже за чувствата си. Ако е свестен, няма да я изостави след това, ако той не изпитва същото. Да стиска зъби и да очаква неочакваното. А пък накрая може и двете да не избере, хаха. Успех на приятелката ти и наистина се надявам да му каже скоро. Иначе ще съжалява, че не му е казала и ако все някога си признае, може да е късно.
3
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
22.01.2015 23:10
По-добре да му каже за чувствата си и тогава ще разбере той какво мисли.
2
0
Зетабета
Зетабета
20.01.2015 23:39
Здравей! Имайки предвид две големи истини,а именно-Мьжьт обича с очите,жената с ушите,мога само да предложа да се постарае да изглежда " шик" ,да наблегне на своето изльчване,без да прекалява,да превьрне всичко в игра.И ооще нещо мьжете са" ловци" ,колкото повече плячката се опитва да избяга,толкова повече ловецьт иска да я преследва.Успех!
1
8
е
е
21.01.2015 22:19
Ха ха ха! Мн. Смешно!
1
0