Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не можех да стигна до него

Не можех да стигна до него

Не можех да стигна до него
Здравейте ! Сънувах много странен сън, как бях на непознато за мен място, подобно на някаква вила с човека, към който имам чувства, а мисля, че и той също има към мен. Бяхме в отделни стаи, но преди това се видяхме и си говорихме доста време.

Той беше сам и аз бях сама , реших да му направя сладкиш, след което отидох да му го нося в неговата стая и когато излязох от своята изведнъж видях доста момчета, с които съм имала нещо общо. Писали сме си или са имали някакви симпатии към мен, всички те не ме пускаха да отида при него. Спираха ме, дърпаха ме хвърляха някакви стъклени предмети, целият под беше в стъкла.

Аз започнах да го викам силно и да плача. . . виках, виках силно неговото име, но той така ли иначе не се появи и накрая момчетата си тръгнаха, аз седнах на пода и започнах да плача, след което някакъв глас ми каза "Той те обича и иска да е с теб и ти го обичаш и искаш да сте, заедно, но има хора, които ви пречат, които не искат да сте заедно и ви спират" и се събудих . . . какво ли значи всичко това . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
****
****
17.10.2014 22:08
Миличка, трябват ти пътностроителни машини - те ще направят пристигането ти при него възможно. Освен ако той не разполага с такива. Кравите правят пътеки в планината, в която се намирате.
0
0
сс
сс
13.10.2014 21:02
падаш си по някой, но не знаеш дали те харесва, сигурно е някое момче от фб , пробвай си късмета и го питай дали иска да излезете, няма време --живота минава, рискувай и ще спечелиш
0
0
Диана
Диана
12.10.2014 17:55
И двамата искате да сте заедно и връзката ви би била хубава, много хора ще ви завиждат и това може да доведе до раздяла. Поне според мен значи това.
0
0