Не можех да си поема въздух

Не можех да си поема въздух
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте. По принцип аз спя дълбоко, но тази нощ се събуждах буквално през 15 минути, към сутринта заспах и сънувах супер странен сън.

Сънувам, че спя. Изведнъж се събуждам за да пия вода и в този момента дрехите ми падат от закачалката и започват да се влачат по земята към мен. Избутах ги обратно с някаква пръчка, която не знам от къде дойде, но те пак идват сами към мен влачейки се.

С писъци и рев отивам в стаята на нашите, разказвам им какво се е случило и баща ми идва с мен. Иведнъж виждам един мой съученик в стаята ми, разхвърляше ми дрехите и беше неадекватен, като обладан.

Баща ми започна да го бие. Казах му да спре и се събудих! Не можех да си поема въздух, сърцето ми биеше все едно съм тичала, още съм уплашена!

Не споделям с нашите, защото те не ми дават съвети, а ми казват да спра с филмите на ужасите, а аз въобще не гледам такива!

Дайте съвет, благодаря и успешен ден!

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Моника
Моника
25.09.2012 15:38
странен сън.. и интересен. странно е това с дрехите. може би трябва ад освежиш гардероба си :р каквото и да е е минало спокойно:)
0
0
chochka
chochka
22.09.2012 14:17
Не,абсолютно никакви конфликти с това,момче!Аз преди 2-3 месеца ходих да ми баят и тогава бях урочасана,а когато си вържа червен конец ми пада!
0
0
Angelic
Angelic
22.09.2012 13:34
Има вероятност да си урочасана, а този твой съученик да не би да ти мисли лошото т.е. ако сте имали някакви разправии...?
0
0