Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дори леенето на куршум не ми помогна

Дори леенето на куршум не ми помогна

редакция:
Дори леенето на куршум не ми помогна
Здравейте ! Казвам се Веселин . Всяка вечер когато си лягам, имам чувството че някой ме наблюдава. Живея в едно селце (близо до Дорич). Много ме е страх, когато отида например до другата стая . Чувствам, че всеки момент някой или нещо ще излезе пред мен. Не знам на какво се дължи това. Не е от скоро изпитвам този страх вече сигурно повече от 1 година. Разказах на нашите, а те си мислят , че си въобразявам. Коршуми и още куп глупости ми правиха.

Нищо не помага. На 15 съм. Колкото и смешно да звучи. . . Имам ЗД(захарен диабет). И си мисля , че може би е от това. Всяка вечер изпитвам това чувство , и се стремя да не излизам много навън. Къщата ни не е много голяма. Та така сега ще ви разкажа едно от ужасяващите ми преживявания.

Значи преди може би , 4, 5 години се случи.
Родителите ми бяха излезли при техни приятели . Аз със сестра ми ( която е по голяма от мен) си седяхме. Беше към 8. Изведнъж чухме някой да пее пред стаята ни. . . Изплашихме се ужасно. . . . заключихме и това беше. . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Galina
Galina
Аз съм на 18 и все още имам същия страх..и на мен ми ляха куршум, но не помогна не знам от какво се е получило, но вечер когато трябва да ходя до някоя стая търча като луда и святкам всички лампи и когато си легна имам чувството, че някой е зад мен от скоро почнах да спя при приятеля ми и докато ме гушка ми е спокойно но когато заспи и се обърне на другата страна пак ме е страх не мога да погледна на никъде защото имам чувството , че има някой или нещо там.. :)
01.09.2014 11:08
боби
боби
леене на куршум трипъти и василиеви молитви трипъти в църква
27.03.2014 09:57
1
1
Veselin
Veselin
Благодаря ти ! :))
26.03.2014 20:16
PsiMaster
PsiMaster
Това със солта и светената вода върши добра работа, когато става дума за защита на дадено помещение. В случай, че имаш подобни страхове на място където нямаш сол и светена вода, (примерно на гости на някой приятел или навън на улицата, има и други защити:
1. Астрален балон - когато си спокоен и защитен се отпусни затвори очи и почакай мислите ти да се успокоят... тогава си представи тялото си и как около него има нещо като балон с яйцевидна форма, който с толкова голям че в него се събира цялото ти тяло... представи си и усети как този балон е цял, непрекъснат, блестящ в ярка бяла светлина... Отдели време да си го представиш много детайлно и да почувстваш КАК СЪЩЕСТВУВА И ДА УСЕТИШ, ЧЕ СИ ЗАЩИТЕН...

Хубавото на балона е, че:
1. Не се пука
2. АКо е направен като хората той е винаги с теб, не е нужно да го правиш постоянно
3. Ще се чувсташ по комфортно навсякъде.

Това ще ти даде по голямо спокойствие, но НЯМА ДА ИЗГОНИ ДУХОВЕТЕ.
25.03.2014 19:19
1
1
Покажи всички подкоментари
Veselin
Veselin
Напълно си права за духовете! Пробвах това със солта и светената вода.... Мисля , че има някакъв ефект... Когато си лягам се чувствам по-спокойно. И най-важното защитен.... Благодаря ви, изключително много за съветите! И най вече на теб, Алекс! :)
25.03.2014 15:14
1
1
Покажи всички подкоментари
vikee
vikee
Аз също съм така, сигурно има пет години и не само като си легна имам такова чуство, а веднага щом се мръкне. Когато вървя сама навън в тъмното, все имам чуството че някой е зад мен. Вървя и се оглеждам непрекъснато като луда, спя на светната крушка и се огреждам до като много ми се доспи и така заспивам. Ходих при една жена да ми лее коршум на няколко пъти, пих от водата правих всичко каквото трябваше и когато отидох пак тя ми каза, че както съм и дошла миналия път, така съм и сега. Няма подобрение и не само при нея съм ходила.Неа смешно-трагично е.Бих дала всичко, искам само да се оправя, но и аз не знам какво да направя.
24.03.2014 23:21
3
Алекс
Алекс
Щом баба ти е починала наскоро, значи може би това е тя. Духовете се връщат към местата, които са посещавали преживе или към хората, които са обичали. Сигурно много те е обичала и затова се връща. Но това не значи, че не трябва да слагаш сол или да пръскаш със светена вода. Напротив даже, духовете са си духове, трябва да се пазиш от тях, каквито и да са. :)
24.03.2014 16:28
1
Veselin
Veselin
Благодаря ви за съветите! :) Да преди 3 месеца някъде, почина баба ми... Но това със ритуала ми хареса. Утре мисля да го изпробвам. Подчертавам УТРЕ , защото сега пак изпитвам страх.
Поздрави ! :)
23.03.2014 21:53
1