Сънувах дух

Сънувах дух
Сънувах, че съм ученичка, но в ново училище и отивам за първи път. По коридорите всички говореха, че искат да си ходят и много ги е страх да не се появи "той", колко страшен и зъл е и как търси отмъщение.

В началото не разбирах за кого говорят. После влязох в класната стая и почнах да говоря със съученици и изведнъуж всички млъкнаха.

Обърнах се и видях малко момиче, много красиво - русо с големи сини очи, хубава усмивка, като ангелче. Не знам как, но просто ми стана ясно, че това е дух и че за него са говорили всички, които пък просто се изпариха.

Но аз не се изплаших, даже ми се прииска да я заговоря и го направих. Седнахме на един от чиновете, тя не спираше да се усмихва, но не помня за какво си говорихме.

Накрая ми подари едно букетче зюмбюли и аз също и подарих и изчезна. После се сънувах вкъщи, исках да си видя букетчето, но някой го беше изкаръл навън и цветчетата бяха увяхнали.

Тогава пак се появи момичето и ми каза да не се притеснявам, да го прибера на топло и да му сменя водата и пак изчезна. Направих го и изведнъж цветята се съживиха.

Проверих в съновника и по принцип пишеше хубави неща, но възможно ли е това да е било трик, все пак всички се страхуваха от момичето и говореха, че иска отмъщение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати