Видях дух

Видях дух
Здравейте, преди около седмица видях духа на една позната, която почина преди около 2 месеца.

И от тогава сънувам убийства и понякога, когато се събудя се чувствам извън тялото си.

Та искам да попитам дали това може да значи нещо ?
Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
kristinaJ
kristinaJ
03.07.2012 22:22
да не си на амфети или нешо подобно ??? ;дд
1
2
з
з
13.02.2012 10:38
отиди на лекар,нещо не е наред със сърцето ти
0
0
Ели Граменова
Извънтелесно преживяване (ИТП) е преживяване, в което цялото съзнание изглежда разделено физически от тялото на преживяващия. По време на ИТП тялото на човека изглежда като още един неодушевен предмет в стаята и виртуално не съдържа чувство за съзнателно усещане. То е ярко преживяване, което е неподвластно на волята. Преживяващият реално вижда, чува и усеща всичко докато се намира на място различно от тялото си.
Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството извън собственото му тяло и в някои случаи наблюдаване на себе си – непосредствено без никакви апаратури (като огледала и т.н.). Около една десета от хората обясняват, че им се е случвало да имат подобни преживявания. Често този феномен възниква спонтанно в критични ситуации, по време на сън, или на преживявания на границата на смъртта. ИТП имат няколко наименования – астрална проекция, опит извън тялото, напускане на физическото тяло и други подобни.
0
0
Gabityy
Gabityy
06.02.2012 12:45
Видях го наяве и преди са ми се случвали подобни неща смисъл и преди бях виждала дух, но не съм сънувала такива неща.
0
0
Maria
Maria
06.02.2012 09:29
Духа на починалата насън ли го видя или на яве? Някъде в съновника четох, че там където има дух на самоубил се човек, живите хора имат желанието също да се самоубият. Може би това обяснява защо сънуваш убийства... Но бъди силна, духовете не могат да ни влияят директно, само на психиката.
0
0