Момиче дух насън?

Момиче дух насън?
Така, искам първо да кажа. . Аз съм момиче на 15. Баща ми почина преди година, а чичо ми (т. е брата на тати) 8 месеца след него. Имаше доста сънища след случилото се. Но напоследък нещо ме човърка. И започвам да се чудя дали наистина не съм луда. .

Първото което сънувах беше. . Спя, и в съня си спа, но там се събуждам и се оглеждам. Казвам си, че трябва да почистя. Бях някак си с вързана коса, разрошена вероятно от съня, и усещам че някой ми издърпва ластика и сякаш просто усетих как косата ми се пуска по гърба, колкото и смешно да звучи. След това се появи някой пред мен и ми подава лист, може би педя на педя. . и пише нещо на някакъв друг език и ми казват "Това е твоят дух" и се събудих.

След това. . Нали когато дремеш свързваш двата свята. . Така бях чела няколко пъти на различни места, ту в интернет ту в някоя книга. И аз. . уж спя, нещо опитвам се да се събудя и някакво такова - клепачите ми тежат, щом отварям очите и виждам момиче, веднага след това затварям очи защото както казах тежат ми клепачите. И когато пак ги отварям тя идва все по -близо и накрая се стреснах. .

И онази нощ сънувам. . Момче съм и съм при някаква жена и ми казва че някакъв дух има да ми каже нещо и започва да предава думите. . да спомена че сякаш виждам този дух. . не знам странно беше, но после беше още по. . така и казва ми "Сърдита съм ти за нещата който направи" и в този момент ми изниква че се целувам с момче, а аз нали в съня съм момче. . и след това жената ми предава че това момиче знаело много неща за мен и не само. И ми казва че няма да си изкарам шофьорските курсове, а аз сега много искам да ги взема (категория М). След това тръгвам си и държа червена блуза и плача и казвам " Извинявай няма да правя така. . съжалявам, прости ми" и едновременно плача хем за курсовете хем на това че ми се сърди. И тогава се събудих. . Аи това момиче. . с дълга коса тъмен цвят и с бяла рокля и има тъмна панделка на роклята. То всъщност не е точно панделка, но е подобно. .

Е, ъм това е, ако може да споделите мнение, дали просто фантазията не си играе с мене. Откакто баща ми почина започнах много да сънувам и да вярвам в тези неща. Именно за това споделям тук. За съвети. Майка ми постоянно работи и не искам да я товаря допълнително, за това моля за съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Божи
Божи
25.06.2016 08:27
И моят баща почина преди 13 години и през това време постоянно го сънувам,явяват ми се странни силуети,вярвам вече до болка в тия неща,защото получих възможността да ги заснема - нло и дух. Много пъти се чудех дали ми хлопа дъската,но просто разбрах,че добрите хора са луди и специални!
Може би не случайно сънуваш тези неща! Те просто искат да ти подскажат нещо важно,което да осъзнаеш навреме! Вслушвай се повече в думите им и ги анализирай! Успех!
0
0
geri
geri
02.06.2016 09:26
i as zapohnax da sanuvam stramni snishta slet kato bashtami pohina znam kakvoe da si mislish he polodqvash ias hustvax sshtoto i vehe se pritesnqvax he ako go spodelq na nqkogo toi shtesi pomisli he polodqvam tovae prosto plot na nasheto vobrajenie as sprqx da samuvam tezi snishta slet kato zaplnix prazninata ot zagobata napravigo iti nadqvamse hesamti bila polezna
0
0
ники
ники
04.05.2016 19:52
това с момичето може да е халюцинация* да го кажем че ти си била в сънна парализа :) дано да съм ти била поне малллко полезна :*
0
0
maria
maria
24.04.2016 17:18
Моята баба като умря и аз като теб започнах много да сънувам, но сънувах нея не други.
Напълно е възможно някой да иска да поговори с теб?
Но много внимавай отначало се правят на духове а
после си излизат чисти демони.
и за друго внимавай правят се на мили отначало
но после стават проблеми.
Не прави ритуали, не ходи на гледачки повечето са с дявола..
Ако някой иска нещо да ти каже ще ти го каже в съня.
На мен именно по-този начин ми напомниха предишен живот.
6
0