Мразят ли ме

Мразят ли ме
Аз съм ан единадесет години. Преди имах много приятели, но сега сякаш всички ме мразят. Имам ги уж тези приятели още, но ние едва си говорим. Например с една моя приятелка Вили бяхме не разделни. Канех я да спи унас и си прекарвахме чудесно, но ив училище си говорехме постоянно. Но тя хлътна по групата уан дйрекшън и сега постоянно е с една Надежда.

И само за тази група си говорят, а аз не съм толкова голям фен и не мога да гоиворя за тази тема. А една друга "приятелка" Симона си говорихме за лични работи бях и като ндп, но ме заряза заради една Гюляй, която май не ме харесва много и не иска Симана да общува с мен. Имам и други приятелки, които така постъпиха.

Моля помогнете! ! ! ! !


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Бетина
Бетина
02.03.2014 22:08
от къде си?
0
0
лилилилиллииииииииииили
и аз съм така..
споко :) :D
3
0
Зетабета
Зетабета
05.02.2014 15:25
Здравей!Никой не те мрази!Просто не си като тях!Не му мисли толкова,ще си намериш приятели и то истински!Не е нужно да имаш много приятели,достатъчно е само един,но да е верен!Можеш да започнеш с домашен любимец,ако нямаш такъв,те са най-верните,не познават предателството,но и ти трябва да отговаряш със същото.Или се запиши на танци или английски,прави нещо,което ти харесва и запълни свободното си време с нови неща.Мама също е приятел,само че от възрастните.тати-също,брат,сестра,всеки близък,дете от съседният двор.Изобщо не се притеснявай,всичко ще си дойде по местата.Желая ти много нови приятели или даже един,но Истински!Чао!
1
0