Лъже ли ме той

Лъже ли ме той
Здравейте,
Имам нужда от съвет.. Преди два месеца се запознах с млад мъж. Още на петата минута започна да ме сваля. Бях чувала вече историите за него, половината ми колежки са луди ро него, но той не поддава.

Както и да е, още от първия момент ми стана меко казано неприятен, поредният Дон Жуан със самочувствие до небесата. Скоро разбрах, че под външността на гларус се крие и доста умствен капацитет, много добро образование и богата обща култура.

И тъй като той постоянно ми звънеше, пишеше ми съобщения и какво ли още не, реших една вечер да изляза с него. Последва втора, после и трета.

Той поиска да сме заедно, аз взех, че приех. От 3 седмици сме заедно, а той се грижи за мен, тревожи се, когато излизам с колата, притеснява се за близките ми, носи ми храна посредрнощ, когато съм на работа и твърди, че е лудо влюбен в мен.

Но някас като знам колко момичета си издират очите заради него, не мога да му повярвам. Как мислите? Дали това е игра, просто забавление
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
тонито
тонито
27.02.2014 22:22
темата ме заинтригува понеже съм в същото положение. Моята приятелка също ме мисли за Дон Жуан, което не е вярно. това че съм и разказал за някой бивши връзки, и че в самото начало ме търсеха едно две момичета които отрязах по всякакъв възможен начин, не значи че съм такъв за какъвто ме мисли. Изтрих си фесбук профила , всички други регистрации във всички сайтове където се бях регистрирал, изтрих си тел номера на всички жени, освен на тия по работа с които кореспондирам, и още не ми е повярвала....не разбира това че тя е най важната за мен, никоя друга не е по достойна за мен от нея. само тя ми е в мислите.. не стига това, ами в момента сме почти разделени... не ми вярва за абсолютно нищо, а аз не съм я лъгал, мога да го заява гордо. Но.... това недоверие убива връзката. за това моя съвет е, може да имаш лека доза съмнения, но не влизай във филми без да си сигурна за нещо, колкото и да е прекрасна връзката, това ще я убие....
5
0
Същия
Същия
05.09.2013 00:27
Какъв е проблема? Прятелката ми също дълго време не вярваше, че от всички точно с нея реших да бъда, но е факт че единствено нея харесвам. Нека си го гонят мацките, тва просто показва колко готин мъж имаш до себе си.
Мислиш че те сваля? Може просто да е чаровен, сексапилен и всяка негова дума да възбужда (защо ли си издират очите). Било умно момчето, с богат речник и мироглед? Супер, ще се забавляваш с такъв :) Няма да ти разказва какви смешни картинки бил гледал или какво ял или каква песен чул, това е безобразно дебилно. Наслаждавай се на времето ви заедно, заради такива съмнения най - много да го отблъснеш.
3
0
От опит
От опит
03.09.2013 08:31
Все още вероятно не те лъже. След около 7-8 месеца ще започне. Отначало за дребни неща, после след година и половина две ще започнеш да разбираш за други жени, все приятелки естествено... така ще ти казва. Но истината ще е друга. От подобни мъже не съм видяла нищо добро.
1
0
буболета
буболета
08.01.2014 09:33
всички мъже лъжат-постоянно,нагло и безобразно.те нямат чувства,а само инстинкти.
2
0
Ашли..
Ашли..
01.09.2013 20:16
Винаги имай не едно,а две наум, но му дай шанс, защото кой да знае, може да се окаже истински влюбен, но от опит знам, че ако мъж ти каже прекалено рано, че те обича-това не е вярно. Трябва да мине поне месец-два за да го каже,защото иначе или не е сигурен или го казва за да те вкара в леглото. Най-сигурния начин да разбереш дали те обича- не прави секс с него поне 2-3 месеца, ако ти се струват много, повярвай ми-не са, защото това е идеалното време( а именно 90 дни) за да може мъжът да те опознае, ако наистина се интересува от теб, ако ли не, ще му писне и ще почне да ти натяква каква си, или че нещо в теб не му харесва и ще ти бие шута. А колкото до госпожичките, които му се лепят, какво значение има, ако те не го интересуват и иска теб, даже това е показател колко яка мацка си за него!Ии последно един съвет, ако искаш вниманието му да е фокусирано върху теб- остави го да ''ловува'', бъди недостъпна, не поддавай толкова лесно за да може да няма време за другите жени,макар че мъжете никога не са имали проблем да се справят с няколко на веднъж, но все пак вярвай най-вече на себе си, защото щом не му вярваш, сигурно вътрешно усещаш нещо, което не е както трябва.
1
0
Инкаа
Инкаа
10.08.2013 14:00
Това, че го харесват други момичета, според мен не означава, че е Дон Жуан. Ти самата каза, че трудно поддавал. Според мен той те обича много, иначе защо да се притеснява за теб и близките ти? :) Не се тревожи за това колко бивши е имал и как се е държал с тях- важното е как се отнася с теб сега. Мъжете в днешно време са странни, затова не очаквай нищо от него, за да не бъдеш разочарована после ( от личен опит ти го казвам) . Надявам се връзката ви да продължи дълго и съмненията ти към него да са били просто заблуда. :)
2
0
РАРА
РАРА
10.08.2013 11:31
Каквото е било поведението му с приятелките му преди теб, същото ще е и с теб... За съжаление си попаднала на мъж 'дяволски тип', затова не очаквай нищо повече от него. Този тип мъве никога не могат с една жена, както и не се задържат дълго с една. Живея с такъв тип вече 10 години. Затова реших да си дам мнението. Той прави всичко възможно да се докаже, че е сериозен мъж, но не му се отдава много. Все се случват моменти, когато се проявява точно онова, за което няма да вярваш,че ще позволиш да се случи с теб, което ти винаги ще искаш да не се е случвало с теб и никога няма да можеш да забравиш. Винаги ще те преследват моментите на съмнението, а и той винаги ще ги повтаря, за да не можеш да ги забравиш... и така, този 'лъжовен' живот ще отнеме времето ти, в което можеш да срещнеш някой, който да те обича истински и ти да се чувстваш толкова желана и обичана, колкото на теб ти се иска. Там,където има съмнения за любовта, има и неискреност, защото съмненията ти ги подсказва инстинкта ти, а той е верен. Затова не спирай да търсиш истинския мъж и бъди с този, колкото може по-кратко, тъй като той ще повреди здравата ти психика, ще отнеме способността ти истински да се радваш и бъдеш отдадена докрай на любовта ти и ти никога няма да можеш да го наречеш "мой".
1
1
Aни
Aни
09.08.2013 23:59
Здравей, радвам се за теб, радвам се че се наслаждаваш на толкова добро отношение. Все пак, искам да те предупредя да внимаваш, понеже, според мен дори умните и способни мъже доста често измерват цената си според жените, които са покорили. Колкото по-готина/красива/успешна, толкова повече се повдига неговото самомнение. Всеки амбициозен мъж в началото прави всичко, за да впечатли своята дама и това не е непременно лошо, радвай се на момента.. Но не си прави илюзии, че завинаги отношението му ще е такова. Имай си едно наум, изчакай, и времето ще покаже дали сте един за друг. С времето ще се опознаете по-истински и е възможно един от вас да реши, че другия не е това което търси. Успех и късмет!
0
0
Антония Р.
Антония Р.
07.08.2013 17:32
Не се поддавай на предрасидъци и слухове, сама прецени какъв мъж стои до теб
2
0