Той харесва ли ме?

Той харесва ли ме?
Падам си по едно момче от моя клас, но не знам дали и той ме харесва. Ако разбирате от такива неща ще ви помоля да ми дадете съвет. Така, аз съм единственото момиче в класа което не дразни. Харесваме еднакви неща: рисуване, фантастика, хорър филми, гръцка митология. . .

Две поредни нощи го сънувах. В единия сън ми каза, че ме харесва, аз му казах, че изпитвам същото и се целунахме. Беше много реалистично! А най-странното беше, че усетих вкуса на целувката. Сигурно ви свуча налудничаво. Втория сън не беше толкова романтичен. Там единствения ни разговор беше:

Той: Написа ли си домашните?
Аз: Само по английски ми остана.

Понякога малко ме дразни, но го прави без да осъзнава. Всъщност дори не знае, че му се дразня.
Зяпам го, но когато той ме погледне, веднага отклонявам поглед.
Снощи също го сънувах. Беше вкъщи заедно с някои мои съученици и учителката по английски. Всички тези 4-5 човека се редуваха да пеят. Бяха добри. Но той. . . о, богове, той пееше, как да го кажа. . . божествено!

Да, точно това бяха думите ми в съня "Ти пееш божествено! "
Искам да разбера дали и той ме харесва. Сигурно бихте казали, да му призная, пък каквото ще да става. Само дето той не си използва скайпа, няма фейсбук или г-меил. Има само вайбър. Да, ама аз нямям! А ме е срам да му го кажа лично.

Моля ви за съвет. Какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.05.2017 11:30
По-добре не му признавай. Просто той е мъжът, все пак се очаква да направи първата крачка. историите за жени, които първи признават, важат за една по-зряла възраст, когато просто нямат друг избор.
5
1
Пламена M.
Пламена M.
11.05.2017 17:17
Ами сложи си вайбър, не е трудно. Има обаче нещо притеснително - в повечето случаи, когато сънуваш, че ти се получават нещата с обекта на желанията ти, в реалността никога не става така.
1
0
Έλενα
Έλενα
11.05.2017 17:31
И аз мисля да си направя вайбър, но има малък проблем - телефона ми се развали. Сега чакам да пристигне новия и ще си направя вайбър. Обаче, сега ли да му призная или когато сме във ваканция? Иначе той постоянно се опитва да ме навие да си направя вайбър, за да си пишем.
1
0
Έλενα
Έλενα
11.05.2017 14:10
Бих сложила негова снимка, но първо - страх ме е някой от класа да не види; и второ - не знам как.
1
0
Έλενα
Έλενα
11.05.2017 14:08
Днес на репетиция, учителя по музика каза, че пролетта е сезона на влюбените и някакви други неща, не помня какви. Когато каза, че е сезона на влюбените, момчето което харесвам ме погледна и май ми се усмихна. Това означава ли, че ме харесва?
7
0