Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Защо толкова ме мрази

Защо толкова ме мрази

Защо толкова ме мрази
Едно не мога да разбера, защо толкова ме мрази. Нека започна от начало. С Дидо живеем заедно от 4 години, а от 3 си имаме много красиво детенце, но Дидо е бил женен 15 години е бил с друга жена, която ми беше и колежка.

Както ще да е, те се разделяха, събираха и така доста време докато се харесахме в момент, в който те бяха се разделили. Много бързо стана, взех си багажа и се преместих да живея с него.

Но хубавото беше само 10 дни. След това те пак се събраха, а аз останах излишна, но не му се сърдех, дори напротив, разбирах го. Дори си заминах без да се обърна назад.

След това той ме търсеше няколко пъти, говорихме, каза ми, че много съжалява за мен, че може би прави за пореден път грешка, но ще се разбере също така, че ще дойде ден, в който ще ми се реваншира.

Аз му казах, че не искам нищо, само да си запази семейството. Малко след това разбрах, че са заминали за Франция. Там работеше той, после станаха обрати, аз заминах за Гърция, след това за Слънчев бряг и един ден ненадейно ми се позвъня на телефона и в мига, в който чух "Какво правиш бе гугутке"-се вцепених.

Попита ме дали съм го познала, а аз казах не, макар че го излъгах, само той ме наричаше така. Пак ми звънна, вдигнах му и той пожела да се срещнем. Видяхме се, поговорихме и разбрах, че пак са се разделили и после не знам как се озовах отново в тях и до ден днешен.

Сега си живеем щастливо до колкото е възможно, защото майка му е много особенна и не харесва никого и нищо. Винаги сме и виновни за всичко, не харесва начина по който си гледам детето, не харесва начина, по който се обличам, не харесва това как говоря и какво.

А аз се питам, защо, опитвам се да не обръщам внимани, опитвам се да се държа цивилизовано и възпитано за да не огорчавам любовта на живота си, но все не успявам. ЗАЩО БОЖЕ, ЗАЩО ???
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
vesi andonova
vesi andonova
28.04.2012 15:22
за Хистерична незнам да съм винаги сме се опитвали да не се караме пред него не мисля че съм такава дори напротив търся най доброто за детето си и за семейството си
0
0
vesi andonova
vesi andonova
26.04.2012 12:40
да разбира се и това е така гледам пред детето ми да няма изблици на нерви караници и всякакви други истерии но сами си ги приченяваме може би сега като моята мила свекърва си замина в бг ще се успокоя и ще намеря решение на проблемите ми благодаря на всички които ми дадоха съвети ще се вслушам в тях а ако някой има и иска нещо да ми каже нека ми пише на скайпа ми който е веси.андонова на латиница
0
0
vesi andonova
vesi andonova
25.04.2012 13:07
аз не искам да отслабна напротив искам да наддам с поне 15 килограма защото съм на 24 раждала съм висока съм 174 см а тежа едва 48 килограма да нямам апетит и хапвам само вечер какво трябва да направи човек за да се обърне внимание на слабите хора а не само на пълните искам да напълнея това е едно мое много голямо желание
0
0
vesi andonova
vesi andonova
25.04.2012 11:00
Добре може би и аз до някъде греша ,все пак никой не се е родил перфектен,но тя има и по малък син и снаха имат си също дете но с тях е различно дори живеят в един блок на един етаж врата до врата не знам може би защото когато тя поиска да слючим брак аз отказах и все пак той е 16 години по голям от мен
0
0
нели
нели
25.04.2012 09:53
Ами то снахите сме много хубави за пред хората ама иначе тяхното си е тяхно,теорията тя прави сина ми щастлив е невъзможна нищо не е достатъчно добро за него .Ако имате късмета и възможността да живеете отделно направете го.Ревността на свекървите убива топлината между младите
0
0
as sym
as sym
23.04.2012 16:14
Синът ми живее вече 4 години с млада жена, която има от първи брак дъщеря.Не знам дали са щастливи, защото нямам никакви наблюдения на техния живот.Живеят б Чужбина и госпожата не иска никакъв контакт с мен. Според нея причини няма, просто така. Той се отчужди от всичките си близки и от мен. Без причини, просто ей така. Знаете ли как боли? ЗАЩО, БОЖЕ,ЗАЩО!
0
0
panda
panda
22.04.2012 21:28
бьлгарските свекьрви са така, особено кам жената на сина йм, и на майка мй баба ми и вгорчи живота, на баща ми разправяше ккви ли не льжи за майка мй та да се карат, баща ми се осьзна накря и се изместихме...абе просташка работа. мьжат ти ако те уважава да се застьпи за тебе пред майка ти и ако може не живейте със свекьрвата-те все не харесват никой.
0
0