Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси

Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси

Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси
Здравейте!

Аз съм момиче на 22 и живея близо до Русе.
Силата на подсъзнанието, развитието на т. нар "свръхчовешки" качества винаги са представлявали голям интерес за мен, особено предсказването на бъдещето. Т

Тръгнах да се занимавам с тези неща на шега, като мислех, че са само някаква прекрасна утопия по филмите и няма как да се случат преди около 5 години, като първоначално се заех с карти Таро. Първоначално бяхме взели една колода карти с братовчедка ми, като разпределихме парите поравно и мислехме да ги ползваме общо.

Знаех, че картите трябва да са за всеки отделен човек, но реших, че никога няма толкова да се задълбаем. Бях чела по форумите тогава, че свързването с нова колода Таро причинява в началото главоболия, но си замълчах за това пред братовчедка ми и никога не съм го споменала (да не обвините по-нататък пласибо ефекта! ).

Тя използваше повече колодата, картите все в нейните ръце стояха, после замина някъде за 2-3 дни и ги взе със себе си. Като се върна, каза, че от 2-3 дни има силно главоболие и се чувства отпаднала.

Тогава започнах да се усъмнявам дали тези игрички на свърхестествени способности наистина са игрички или става нещо реално. Взех картите при мен, те станаха първата ми колода, а тя си купи нови.

Откакто съм се научила да свързвам смислено отделните ключови думи от картите, не си спомням ситуация, в която дас съм гледала на човек, да съм получила обратна връзка и той да ми е казал, че тотално съм сбъркала нещата. В 90% от случаите става точно така, както го казвам, в другите 10 - има някакви отделни повторения и мотиви.

Занимавам се и с астрология - като най-големия ми интерес е астропсихологията към момента, защото искам да изуча до дъно динамиките, които управляват живота ми. Астрологията също работи безотказно, когато човек наистина навлезе в материята и я изучи на едно добро ниво.

От известно време някои хора ме молят да им направя кратък хороскоп и за това начинание също не съм получавала негативна обратна връзка и никой не е останал недоволен.

Напоследък фокусирах усилията си върху подобряване на връзката с тялото, винаги съм знаела, че е добре тялото да е здраво и силно, за да може информацията от по-висшите светове по-лесно да навлезе в ежедневието ни, но не предполагах, че е толкова критично решаващо. Получавам по няколко пъти на седмица нещо като натрапчива мисъл за нещо, което ще се случи или се е случило без да знам и скоро ще разбера и после се оказва, че е точно така.

Едновременно съм много доволна от себе си, но и от време на време - малко уплашена от това какво може да постигне човек като работи над себе си в такава насока - а вярвам, че всеки осъзнат човек може да направи това със себе си и повече.

Бих се радвала да се запозная с още хора с моите интереси (окултни познания, тежка музика). Ако са около града който живея, още по-добре, но и друг не е проблем. Имам си прекрасни приятели, които много обичам и ценя, но просто това не са им водещите интереси, а от време на време имам нужда да споделя нещо и да съм сигурна, че съм перфектно разбрана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Потребител#179828
Пиши ми
0
0
elizabet
elizabet
26.05.2015 00:00
Zdraveite bih iskala da znam neshto za budeshteto si.ima mn sharlatani no ne vqrvam na nikoi ot tqh... iskam da se doverq na vas ????
elizabet.kostova005
1
0
elizabet
elizabet
11.05.2015 23:56
Zdraveite bih iskala da znam neshto za budeshteto si.ima mn sharlatani no ne vqrvam na nikoi ot tqh... iskam da se doverq na vas ????
2
0
костадин костадинов
здравей миличка ! и аз бих искал да знам нещо за своето бъдеще !ако можеш да ми помогнеш пиши на имеила ми благодаря ти предварително!
0
0
darkshadowqueen
darkshadowqueen
26.09.2013 01:23
Привет, Боби! И аз като теб виждам моменти от минали свои животи и горе-долу знам по кое време къде съм била и какво съм правила. Особено със спомените си от единия, се чувствам изключително обвързана и до ден днешен и сякаш наново усещам понякога нещата, които съм усещала тогава.
Хубаво правиш като разучаваш тези неща, те са изключително важни, и то не само за инутицията и окулното познание, но и просто в практиката и в отношенията с хората - хубаво е да се знае кой какъв е отрано, за да не се правят грешки после. Ако искаш да се свържем, пиши ми лс или остави някакви координати :)
1
0
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 17:00
ворлок 6661 скаип за теб обади се...на латински
0
0
Боби
Боби
22.09.2013 03:09
Аз открих знаците чрез сънищата си. Много от нещата, които сънувам в последствие се случват .. А и осъзнах, че може би виждам откъслечни моменти от миналите си животи ... До сега съм работила само с хора и това допълнително подобри интуицията ми! Започнах да изучавам езикът на тялото и най-вече на лицето, за това мога да разбера във всеки един момент дали човекът срещу мен лъже или не, дори и да е патологичен лъжец! Един ден също като теб реших да си взема обикновенна колода с карти и да гледам на тях .. До сега в 90% от случаите съм познавала, също като теб .. И .. да .. от Русе съм и също съм на 22, но в момента живея и работя в София (отново с хора) :) Ще се радвам да се запознаем :)
3
0
Pixie
Pixie
17.09.2013 22:41
Напълно съм съгласна с всичко написано от теб, но сега съм изпълнена със съмнения, ще ми се да имаше някакъв начин чрез който да разбера дали изобщо ще се случи нещо м/у нас или просто съм една заблудена овца.
0
0