Интересно ми е....

Интересно ми е....
Здравейте, потребители!

От доста време чета историите на много от вас тук и ми е много интересно.

Интересно ми е как вие имате странни сънища, случват ви се странни неща,а някой дори и разговарят, виждат и чувстват присъствието на призраци и мъртви вече отдавна хора.

При мен никога не са се случвали подобни неща.Винаги ми е било интересно, ако мога да разговарям или да призова някой призрак,не знам .

Както и да е ,но четох и за призоваването на демони,Дама Пика,Кървавата Мери и прочие. Какво мислите по въпроса,как се случват такива неща? Дарба ли е или неограниченост,до която всеки един от нас може да стигне?

Имам и други въпроси...Как да разбера,ако някой мой сън е пророчески? Може ли обикновено момиче,като мен,да има подобни сънища? Благодаря предварително. Може да споделите мнение :3
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
samo minavam
samo minavam
24.03.2013 21:31
Мисля че тези неща се случват на някои хора с причина. Щом не ти се случват на теб значи няма причина за което трябва по - скоро да се радваш и да си живееш живота. Насилственото навиране в свръхестествените неща може да ти донесе само проблеми. Изобщо не ти го препоръчвам. Морена смятам че не е права. Сайта предоставя възможност на хора които имат нужда да споделят нещо да потърсят отговор или други преживели същото. Мисля че това е положително. Някои от историите може и да не са достоверни но тези хора имат нужда от обратна връзка а не просто някой да ги забие и да ги изреже, вероятно това го получават постоянно от хора като Морена в ежедневието си за това пишат тук. Все пак сайта оставя избор какво да четеш и какво не.
0
0
MeriL.
MeriL.
24.03.2013 19:13
Мога да ти кажа...НЕ ВЯРВАЙ НА ВСИЧКО, КОЕТО ЧЕТЕШ!!! Не всичко е вярно...Напоследък в сайта се публикуват всякакви измислици от лъжци или просто хора, които искат да привлекат внимание. Не приемай тук всичко като пълна истина...Както казах: Не всичко е вярно! :)
0
0