Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странна нова работа и мъж шеф

Странна нова работа и мъж шеф

Странна нова работа и мъж шеф
Здравейте, ще се радвам, ако ми помогнете в разтълкуването на този мой сън.

1. Развитието беше 2 дена
Първия ден отидох на нова работа във непозната за мен фирма. Не знам с какво се е занимавала и не се сещам какво съм работила точно. Около мен работиха хора от класа ми(12кл) и си говорих с тях. За разлика от тях обаче, на мен и още 1 момиче това ни беше 1ви ден. В началото ни записваха кой е дошъл на лист. В края на работния ден дойде шефката и раздаде възнагражденията за работа(който колкото часове е работил).

Оказа се, че с това момиче сме работили само 1 час(от 17 и 30 до 18 и 30). На нея й даде някакви пари. Аз останах накрая и й казах името си. До нас двете беше останал един от съучениците ми(да кажем Митко). Митко беше спечелил доверието й. Тя го попита за мен какво би казал. Митко й каза, че ако познава най. добрия бизнесмен - това съм аз. Шефката се впечатли, каза да оставим възнаграждението за утре, но показа голям интерес към мен. Усмихна ми се и се разприказвахме.

На 2я ден пак бяхме всички пак си работихме. Този път се появи мъж шеф, разгледа ситуацията и изчезна.
Същевременно извън работната стая сякаш се намирахме в училище. Трябваше да ходим на обучение. Едно друго момче ми каза, че съм в неговата стая надолу по стълбите. Отидохме там. Имаше доста хора по стълбите. Вървейки към стаята и влизайки се чувствах сякаш всички ме харесват и се опитват да ми привлекат вниманието, но аз директно отидох и седнах на 1вото свободно място. Стаята беше препълнена и изглеждаше мнлго стара. Изведнъж до мен се оказа митко, който носеше хвърчило и се чудеше куде да го побере. Същевременно една майка с дете също носеше, но накрая успяха да наредят и 2те хвърчила и седнаха и 2мата. От ляво на мен пък седеше още един мой ученик. . . . .

Накрая пак се озовахме в същия офис, в който работихме, но аз нямаб работа и започнах да почивствам една кърпа и други неща. Шефът дойде до нас. Застана над мен както бях седнала и ми каза да оставя той да прецени кое е за почистване и кое не. Аз чу отговорих че той ми бил казал като нямам работа да почиствам.
Той започна да дава възмагражденията, но неговите бяха храна. Митко получи цяла кутия храна много по. изискана от нашата. Единствената храна която си спомням беше кашкавал, маслина, кисели краставици, салам. Прибрахме си храната в кутиите ни.

Всички отново се разотидохме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
17.01.2017 17:15
Ще постигнеш успех във всичко, което започнеш. Неочаквана помощ от непознат.
0
0