Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Коленичих и започнах да се моля

Коленичих и започнах да се моля

Коленичих и започнах да се моля
Здравейте,
исках да споделя съня си, защото незнайно защо се изплаших. . .
Дядо почина преди няколко години. Много го обичах. До сега го бях сънувала само веднъж, но въпреки това почти всеки ден казвам нещо свързано с него и не съм го забравила. Но онзи ден реших да подремна за 10 минутки, за да си почина от много учене. Сънувах, че съм в дома, в който е на дядо и където израснах. Бях може би малко по-мъничка отколкото съм в момента. Той влезе и много му се радвах. Гушках го, приказвах нещо. . той нищо не ми каза.

В следващия момент той беше легнал до печката, после стана и отиде в другата стая и легна на дивана. Аз щастлива, че го виждам тръгнах след него, после го съзерцавах и се радвах.

Коленичих и започнах да се моля със следните думи - Благодаря ти Господи, че ми върна Дядо, много ти благодаря. Аз знаех, че той, ще се върне и ще се оправи. Само аз вярвах, всички други го мислеха за умрял и го погребаха, благодаря Ти Господи! В този момент се стреснах много, събудих се внезапно и от тогава не спирам да мисля за съня и дядо. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анабел
Анабел
29.03.2014 16:41
Трябва да бъдеш предпазлива! Допирът до мъртъвец и тръгването след него вещае лошо.Може да е знак че трябва да отидете на гроба му да ми занесете храна и свещи.мъртвите могат да ни предпазят от лошото но ние не трябва да забравяме че те също се хранят и връщат при нас.
1
0
azi123
azi123
21.04.2014 15:32
Добър съвет;)
0
0
Зетабета
Зетабета
28.03.2014 15:55
Здравей! Сънят означава,че нещата в живота ти вървят към подобрение,въпреки,че подсъзнанието ти подсказва да внимаваш.Мъртвец означава среща с човек ,който отдавна не си виждала,близък,който е далеч.Печка-символ на топлина,която ти липсва,да прегръщаш мъртвец-измама,радваш се на мъртвец-неочакван гост,разочарование.Дом-прикритие,защита от някой или нещо.Молитва-надежда за в бъдеще,молитва към Бог-вяра в себе си,това,което силно искаш ще постигнеш,повярвай в своите възможности,Бог е чул молбата ти! Дядо ти е символ на доброто в теб,дошъл е да ти покаже,че ти можеш да постигнеш много.Сънят също ти показва завръщане на някой,когото очакваш,обичаш,това може да е родител,брат,сестра...Всичко добро!
2
0
Мими
Мими
28.03.2014 16:01
Изключително много Ви благодаря, за това подробно тълкувание! Нека Бог е с вас и всичко добро Ви желая!!
0
0
Ели
Ели
28.03.2014 13:25
не се притеснявай ,хората ,които сме обичали и загубили са наши ангели . Може би дядо ти е искал да каже ,че е добре и да не се притесняваш за него. Казват,че когато сънуваш починал близък и той ни каже нещо ,то наистина се случва. Те ни пазят дори от онзи свят :) Понякога ни предупреждават за беди,друг път ни съобщават добри новини :) гледай да имаш добра нагласа и не се тревожи.. Това ,че вярваш в Господ е прекрасно :)
2
0
Мими
Мими
28.03.2014 16:01
Благодаря ти, Ели! Всичко добро ти пожелавам!
0
0
Мими
Мими
27.03.2014 12:54
Какво, може да значи този сън? Ще се радвам, ако някой сподели мнение! Благодаря!
1
0