Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Нова година - нов късмет

Нова година - нов късмет

Нова година - нов късмет
Здравейте. Не знам от къде да започна толкова неща мога да опиша през тази изминала 2011 година. Честно казано тази година ми се стори много дълга.

Може би е,защото ми се случиха повече лоши неща от колкото добри, но се надявам, че през следващата 2012, която е годината на дракона и се вещае, че ще има успехи през следващите 12 години.

Казват, че ако си влюбен в двама души е по-добре да бъдеш с втория,защото нямаше да се влюбиш в него ако обичаше истински първия.Но според мен не е много вярно.

Кажете ми, възможно ли е да си влюбен в двама души едновременно, но те да не го разберат ?

Според мен ДА, защото любовта идва и изчезва от никъде. Примерно при мен така стана влюбих се в един човек, но след време се отдалечавахме един от друг и изпитах симпатии изоставиш първия, защото ако съм го обичала нямаше да се влюбвам във втория.Пък и не се получаваше.

Но аз не искам така да стане и още един въпрос: Възможно ли е да имаш нов най-близък човек, но друг твой добър приятел, който те мисли за такъв да се почувства засегнат от постъпката ти ?

По този въпрос не знам дали мога да отговоря, просто ми се случи и се чувствам ужасно. Сякаш вече не иска да ме вижда и ме отбягва постоянно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
mary
mary
03.01.2012 22:15
Щом си влюбена в двама мъже, трябва да помислиш и да опознаеш и двамата,да решиш кой какъв е, по държание, разсъдливост,с кого от двамата ще можеш да се разбираш и как ще се разбираш.Недей да гледаш само състоянието на човека.На времето имаше нещо като поговорка, която гласеше:"Обичай момче с добро сърце, а не хулиган с красиво лице''.Но в крайна сметка ти си знаеш.Надявам се че нещо може да ти е от полза от казаното.
0
0
Katii
Katii
03.01.2012 09:23
хм...хайде де трябват ми отговори!! :D
0
0