Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава

Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава

Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава
Здравейте! Както може би сте чели една моя история "Хора, не мога повече! " сигурно вече знаете , че живота ми е отвратителен. Проблемите с баща ми, а сега. . . излизат и труги ядове.

Както може би знаете, баща ми и майка ми са разделени и все пак майка ми го е превъзмогнала и от отдавна си има нов мъж. От този мъж, има дете, което ми се води брат и вече е на 2 и половина. Проблемът е обаче в мъжът:

Всеки път, прибирайки се от работа, ми изнамира да ми се развика за нещо (не отричам, че и аз правя бели, но напоследък спрях да правя изобщо бели, а той започва да е все по лош), а после, когато майка ми ми успокоява винаги казва, че някой го е ядосал (например) брат ми. Но напоследък все повече и повече разбирам как ме мрази и ми крещи за всичко. Поредния случай беше току-що:

Седяхме на масата и вечеряхме (картофки уеджис и риба, която обикновенно ям с лимон и сирене-знам, че не е хубаво да се яде риба и сирене, но от един път няма да ми стане нищо). Понеже нямахме лимон, бях сигурен че няма да е толкова вкусно, но започнах. Когато дойде момента да си боцна сирене, видях, че в чинията ми няма сирене.

Попитах дали може да ми дадат. А оня (мъжът) се развика. Потърпях малко и станах от масата. Седнах на дивана и започнах да играя на телефона. Той започна да се подиграва и да ме пита:

"-А искаш ли да ти дам 5 кила сирене, а? Ше можеш ли да го изядеш цялото? А? ! ". . .

Качих се в стаята ми и си останах там. Никой не е идвал при мен в стаята оттогава. Омръзна ми, хора!

Какво да правя?
Пишете коментари!
Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Митко
Митко
03.09.2013 17:08
Ти си оня, който е написал историята "Първи секс" ха-ха
0
1
пагане9...феята на зъбките ха-ха
пагане9...феята на зъбките ха-ха
17.01.2014 00:27
Ехааа...още един пашкул,как се смее само на подобни неща,иначе със сигурност и на тебе са ти интересни подобни теми,ТАКА Е СЪС СИГУРНОСТ И ЗА ТОВА СИ И ТУК И В МОМЕНТА ЧЕТЕШ ХА-ХА.А невежеството да се присмивате на някого и да го обиждате си ви е като параван зад който криете собствените комплекси.За да има някой смелостта да напише и да сподели,значи на 1 място не се страхува от подобни присмехи като твоят защото със сигурност си е помислил поне за миг ,че ще се появи някой смешко като тебе,и 2 със сигурност му е дошло наистина в повече и няма на кой да го каже и изкрещи,а и се надява да има такива като него и да са постъпили супер яко...оффф пууу,не е лесен животааа дечурлигааа.Срлушайте какво ви казват по-възрастните защото те са били ваши подобия и са минали през това което вие в момента преживявате,,а и няма родител който си мисли злото на децата.
1
0
Ирина
Ирина
03.09.2013 14:52
Много познато! И моя баща е така, но ми е истински, не доведен. Аз съм момиче на 13 год. Когато се прибере от работа все намира за какво да крещи! Споделяла съм с мама но тя каза че просто не му обръща внимание, не знам как го прави, но аз не мога! Той все е пред компа и не ни помага в нищо, иска всичко наготово. И ако нещо не му се даде на секундата започва да крещи като ненормален и да разхвърля всичко, а после ние с мама сме длъжни да го прибираме. Има и още много но няма значение. Знам какво ти е и като той ми се разкрещи от яд ми иде да се разплача. Не знам какъв съвет да ти дам, освен и ти да се опиташ да не приемаш нещата на сериозно. :)
0
0
Една там
Една там
03.09.2013 12:08
Недей да му обръщаш внимание.!! Ако не разкажи подробно на майка си, незнам аз бих се разсърдила на мама, че не му прави забележка за тези неща на 13 години съм и незнам какво е да имаш доведен баща!! Но мисля, че не трябва да обръщаш вниманиее!! :)
2
0
Niki
Niki
02.09.2013 23:59
На 10 съм,момче.Майка ми ми казва,че някой то е ядосал...
0
0
ФЕЯТА НА ЗЪБКИТЕ
ФЕЯТА НА ЗЪБКИТЕ
16.01.2014 23:56
Следващият път ,когато попаднеш в поредната подобна ситуация,се изправи и му кажи,че има друг начин по който може да се отнесе и той е -по човешки с нормални думи,кажи му че не ти е приятно да ти държи подобен тон и да ти крещи...ако майка ти не те подкрепи,просто спри да и говориш докато тя не дойде да се изясните.Кажи и ,че не желаеш да му търпиш грубото отношение и ,че всеки се държи лошо с другия ако това му се позволява...попитай я-"аз като не позволявам,ти какво мислиш по въпроса?" и я попитай,ако на всички вкъщи им личи по този начин когато са ядосани,вие на бойно поле ли ще живеете?На господин втория ти баща му кажи и то пред майка ти,че го уважаваш и ще е така ,ако и той те уважава !Покажи му,че няма да приемаш подобно отношение,иначе той ще продължи да се държи по този начин ...и му предай,че в днешно време нещата са много по-различни от неговото време и ти всеки ден контактуваш с учители,съученици и приятели и ,че в крайна сметка имаш биологичен баща на който едва ли ще му е приятно да види подобно отношение,ако нещо каже обидно и за баща ти ,му кажи ,че днес е 2014г. и не само роднини но и "отдел закрила на детето" са ти на разположение,просто му кажи,че искаш едно нормално отношение,но и една голяма подробност,попитай го според него как трябва да се държиш ти,когато си даде мнението НАИСТИНА СЕ ОПИТАЙ ДА СИ ТАКЪВ, и ако той не се промени му напомни разговора ви ....но нека всичко това е в присъствието на майка ти,защото любовта е сляпа и той може да отрече много неща и тя да му повярва....за това -пред нея!УСПЕХ ДЕТЕНЦЕ!АКО НЕ ТЕ РАЗБЕРАТ,ОТВОРИ ИМ ТАЗИ СТРАНИЦА,НЕКА ЧЕТАТ!
1
1
Съни
Съни
02.09.2013 22:56
Ситуацията е доста неприятна и не ми е съвсем непозната. На колко години си, в смисъл колко години ще търпиш още това положение? Момиче ли си?
Как реагира майка ти на тези скандали?!? Малко мъже приемат деца, които не са тяхна плът и кръв, като свои. Искам да кажа, че това са истинските мъже, но за съжаление са малко.
0
0
gugut4a
gugut4a
02.09.2013 16:46
Представи си ситуацията каквато искаш да стане,мислите са голяма сила,това ,от което се страхуваме става реалност!Затова се изправи срещу страха си и си представи ситуацията такава,каквато искаш да е!Успех и много кураж ти желая!
0
0
inranxan
inranxan
02.09.2013 10:10
просто трябва да приемаш ситуацията , и да действаш според възможностите си без да се обиждаш на действията му.....просто го приеми като тренировка на духа ти
0
0