Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Доведеният ми баща ме тормози

Доведеният ми баща ме тормози

Доведеният ми баща ме тормози
Здравейте! Аз съм на 17 от Варна. Баща ми и майка ми са разведени от 8 години, но все пак майка ми го е превъзмогнала и си има нов мъж. От този мъж, има дете, което ми се води брат и вече е на 8 години.

Проблемът ми е в доведеният ми баща. Всеки път когато се прибира от работа, ми се развиква за нещо и понякога ме бие.

Напоследък все повече и повече ме мрази. Но на осемгодишният ми доведен брат нищо не казва само мен тормози.

Омръзна ми от него!

Какво да правя?
Пишете коментари!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Кати
Кати
03.10.2015 21:55
На 17години си
Стани и направи нещо ! Аз нищо не казвах на майка ми и сега виждам, че е било грешка
Защити се с думи не със сила и сподели на майка си
Късмет
0
0
сиси
сиси
13.04.2015 22:01
Вземи мерки докато е време,и не е станало късно.Завърши си образованието. Премести се на друго място /приятели,близки,познати/
По-голям враг на един човек няма от стреса и напрежението.
1
0
цветенце
цветенце
27.09.2014 14:44
Той упражнява този натиска точно, защото не ти е баща. Онова другото му е дете и му е мило. Няма да те лъжа, че ще стане по-добре. Поговори с майка си или най-добре поговори с него и изяснете отношенията. Ако не стане се махни, отиди при приятел, или при другия си баща. Пиши как върви :)
1
0
viktoriq
viktoriq
28.08.2014 14:12
Майка ми си има гадже аз съм на 13 от 10 год живея в негова компания кажи на майка си ако тя не ти помогне си поговори с баща си и ако не се промени нищо се изнеси ако те обичат зе го покажат но не прибързвай бъди търпелив и пробвай с всичко
0
1
Стрейнджър
Стрейнджър
10.08.2014 19:38
Работиш? Просто се изнеси. Намери начин. Следвай своя си път. Няма да те лъжа че нещата ще се оправят. Потърси подкрепа от баща си. Вземай си издръжката от баща си и заплатата и се махни. Ако те бива да учиш - учи. Влез държавно в университет включи се в общежитие. Всичко е в твои ръце. Не се оставяй да те бият и тормозят. Това ще съсипе живота ти. Психологическите травми са по - тежки от боя.
2
0
Veselin Velikov
Veselin Velikov
10.08.2014 17:56
аз сам на 9 г. кажимо татко обичамте защо ме мразиш
1
1
Никол
Никол
10.08.2014 10:57
Той не е твой баща, а и да беше такъв не е нормално да упражнява физически натиск върху теб. Трябва да поговориш с майка си за това и да не влизаш в конфликти с брат си, камо ли с доведения си баща. Ако и двамата Не се харесвате, то поне се дръжте нормално, заради майка ти.Не се примирявай с всичко, не позволявай той да се налага над Теб и да говори на майка Ти срещу теб, ако го прави. Както и да действащ, го прави културно, без да показваш,че се ядосваш пред него и така ще се покажеш като по-силния.
2
0
Здравко
Здравко
09.08.2014 03:18
И аз съм на 17, преди няколко дена баща ми се развика на майка ми заради нещо си там нз и аз. Обаче баща ми е голям ,ама наистина голям инат яко се развикаха и много се ядосах понеже баща ми като се ядоса мн яко се ядсова и почва да те обижда и унижава почна да обижда майка ми тя се разплака аз излезнах навън малко да се ''поразхладя'' един вид, но си казах ,че ако следващия път е така ще му скоча и съборя да му обясня понеже с него не може да се говори нормално. Та както и да е това е само пример при теб е по-различно най-добре говори с него на 4 очи ,а пък ако не стане не знам начи на едни години сме и след 1-2 год сигурно ще трябва да живееш сам,да работиш и става сложно това се отнася и за мен ,но най-добре говори с него. Ако нещо се обърка не знам търси някакъв начин да се изнесеш при възможност или друг вариант ,аз бих направил това ,но ти си знаеш.
0
0