Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Баща ми ме остави да умра

Баща ми ме остави да умра

Баща ми ме остави да умра
Здравейте!
Казвам се Христина и съм на 16. Сънувам всеки ден и по принцип все хубави неща.
Но поне веднъж седмично сънувам един и същ кошмар:
С баща ми и още двама човека (всеки път са различни) отиваме до водопада Ниагара. Стоим най-горе на една малка скала и аз се подхлъзвам, но баща ми вместо да ме хване - ме оставя да падна и гледа. Интересното е, че след като падна не умирам и кошмара си продължава.

След известно време водата ме отвежда до океан. На брега е баща ми с другите двама от преди. Извиквам му, махам и дотичвам при него. В океана има само някакви много малки камъни, по които можеш да ходиш, но отгоре се събира само един чове едва-едва. Тръгваме по тези камъни и по едно време се появяват акули около нас. Аз започвам да треперя и се подхлъзвам отново. Падам във водата. . и тогава се събуждам. Често плача и съм обляна в пот.
След като се събудя започвам да плача. Страх ме е. . не знам от какво.

Вярвам в значението на сънищата и ако можете да ми кажете какво може да е това - ще съм ви благодарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
nadeto
nadeto
06.07.2014 18:33
Здравей Христина !Трябва да спреш да мислиш за съня.За да ти дам още съвети трябва да дадеш повече подробности.Но за сега,късмет!
0
0
Христина
Христина
06.07.2014 22:53
Забравям съня много бързо и целия ден не мисля за него, но след няколко дни пак сънувам същото :(
0
0
Зетабета
Зетабета
03.07.2014 21:06
Здравей!Сънят ти означава:-изкачване-издигане напред в живота,баща си да сънуваш-сила,одобрение,подкрепа от някого,баща е още и късмет,който те съпровожда,следва...Падаш-лош знак,носещ в себе си измама,провал,драстична промяна в живота,водопад-сълзи,силни емоции,разочарование.Плуваш,изплуваш-неочаквано разрешение на проблем. Океан-символ на живота-спокоен океан-спокойно съществуване,буен-кавги,разправии...Камък-хладнокръвие при вземане на решение,неотстъпчивост,упорство,вярност,ходиш по камъни-трудно реализиране на планове в живота.Падаш,подхлъзгваш се-несигурно,невярно,лъжливо обещание.Събудане в сълзи,страх,безпокойство-съзнанието ти подсказва-това не е само сън,това може да се случи.Изход-оценяй винаги ситуацията във всичките аспекти,помисли,какво искаш да учиш и къде,и защо.Предстои ти труден период,през който тябва да решиш-ами след това?! Пази се от двулични хора и не разчитай само на късмета си!!! Всичко добро ти желая! И още нещо-щом сънуваш сън,след който се събуждаш с лоши чувства,ставаш,не разговаряш,измиваш си лицето три пъти под течаща вода и казваш: накъдето водата-натам и съня!
5
1
Зетабета
Зетабета
04.07.2014 01:21
Само да добавя акули да сънуваш означава болест-физическо и духовно страдание,изобщо присъствието на морски животни в сънищата е сигнал,че нещо в тялото не е наред или душата боли и страда по някого или нещо.
5
0