Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Трябваше да оперират баща ми

Трябваше да оперират баща ми

Трябваше да оперират баща ми
Здравейте. Струва ми се, че тази нощ не спрях да сънувам много и различни сънища, но един от тях ме стресна много.

Сънувах много малки кученца, красиви и различни породи. Исках да избера за подарък на баща ми за рождения ден.

След това сънувам, че вървя в коридора на някаква сграда. Видях сестра ми - беше си скъсила косата. Тя ме пресрешна и ми каза, че ще оперират баща ми, но не знам от какво.

После се срещнах с баща ми за да му честитя рожденния ден, а сградата която сънувах се оказа болница. Беше ми запазил бонбони за да ме почерпи въпреки, че кутията бе измачкана доста.

И двамата плачехме сякаш знаехме, че тази операция ще е фатална. Какво ли означава това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
вася
вася
23.08.2010 14:00
Болницата в съня е знак, че трябва да подобриш физическото или емоционалното си състояние. Ще разрешиш проблемите си благодарение на добри приятели. Това, че плачеш е на хубаво, ще се радваш, нещо заедно с баща си. Това, че търсиш да купиш куче означава, според мен и съновниците, че имаш нужда от приятели и внимание. Като цяло сънят ти не е лош.
0
0
bibi miro
bibi miro
22.08.2010 18:52
Не знам дали болницата, ами по-скоро в операцията мисля, че е ключът. Много се страхувам да не стане нещо лощо с баща ми.
0
0
kati
kati
22.08.2010 15:05
Не знам за болница, но знам, че плачеш ли, ще се радваш и това, което те притеснява, ще се оправи. Аз в продължение на 3 дена само бебета сънувам и само проблеми с приятели и други неща. Когато сънувах, че плача, всичко се оправи. Желая късмет.
0
0