Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънищата стават ли реалност?

Сънищата стават ли реалност?

Сънищата стават ли реалност?
Здравейте, бих искала да попитам всички вас, дали сте изпитвали каквото и аз.
Не бих казала, че явлението е често, но не е и много рядко. Става въпрос за сън, в който преживяваш нещо много реалистично и на следващия ден щом се събудиш - преживяваш подобно събитие.
Моят пример е от снощи, че сънувах как се разхождах спокойно, прибирайки се към вкъщи, тъкмо си вадех ключовете и бях ударена от електрошок, полицай ме беше хванал.

Усещах наистина тръпките от тока и не разбирах какво се случва, след което полицаи ме бяха заградили отвсякъде, казвайки ми, че нямам право да имам метални/железни предмети в себе си, минавайки покрай училище.

Опитах се да обясня по всякакъв начин, че просто исках да се прибера и не знаех че правя проблем, но все пак ме задържаха в ареста.

На другия ден, вече след съня, в реалния живот, моят мъж паркира колата ни до гимназията, която завърших, половин час след което колата беше вдигната и платихме глоба.

Става въпрос наистина дали предвижда някой чрез сънища по този начин, дали е нормално, това е причината да споделя моята история.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ана
Ана
09.03.2024 17:39
По мои наблюдения, някои сънища стават реалност. Не всичко е на 100% така, както сме го сънували. Но има и големи сходства. Лично аз съм имала такива сънища. Това са т.нар. ясновидски сънища. Споделям мнението на предния коментар. Хубаво е да си записваш сънищата, да проследяваш развитието им във времето. Води си бележки.
Най-важното е да не се паникьосваш, да не се плашиш насън (а и наяве). Да, звучи трудно, защото ТАМ е трудно да контролираш нещата, затова трябва да работиш върху себе си във физическата си форма.
0
1
Jelly
Jelly
25.04.2023 18:50
Скромният ми опит показва ,че това с колата е пълна случайност . При всеки все пак е индивидуално , по-побре си записвай сънищата и следи дали имат общо с реалността за да си най-сигурна :)
Друг вариант е след събуждането ако е все още късно и подходящо време за още сън да поискаш потвърждение , което ще представлява най- яркият ти спомен преди събуждане което може и да е в последните секунди ,то ще е образ който ще го видиш на 100% в реалния живот и няма да се съмняваш че е това , ако няма нещо подобно най-вероятно е "просто сън" а това с колата ... просто случайност
2
0