Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Все още е странно и ме мъчи ..

Все още е странно и ме мъчи ..

Все още е странно и ме мъчи ..
Здравейте, момиче на 13 съм и попринцип не се страхувам от паранормални неща .. не гледам страшни филми, не чета страшни истории и определено не се страхувам когато някой ми разказва!

Живея на село, а при нас има тук-там някоя изоставена къща. Приятелката ми която живее до нас е на 11 години и тя не се страхува като мен. Имам и 1 приятел, той не живее при нас, а идва от време на време да види баба си. Той е на 14 години и не ми вярва, че не се боя.

Един ден се подразнихме малко и стигнахме до тази тема с страхотиите. Той все още не ни вярваше! До гробищата има една изоставена двуетажна къща и той ни предизвика да отидем. Естествено за нея се носеха много слухове, но не вярвам в такива неща. И ние приехме..

Стана към 20:00 вечерта и ние отидохме тримата. Приятелката ми почувства малко страх .. аз я окуражавах и ѝ казвах, че няма от какво да се страхува. Стигнахме до къщата около 21:00 вечерта. Вратата беше открехната и ние влязохме. Имаше вятър и прозорците бяха счупени. Изведнъж се чу трясък на врата ..

Ние не се изплашихме, защото помислихме, че е вятъра .. но отидохме до входната врата и тя беше заключена .. чуваха се още блъскания и стъпки, но не се чуваха гласове. Всички започнахме да дърпаме врата. В един момент стана нещо .. Сякаш някой беше до нас, нещо ни избута от вратата и я отвори. Ние с писъци бягахме от там! Споделихме с родителите си но никой не ни повярва! И до ден днешен се чудим какво е било и защо ни е помогнало ..

П.С. Моля за съвет, какво да правя, още съм любопитна какво се е случило, но сърце не ми дава да стъпя там отново.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 6
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мари
Мари
06.01.2014 17:54
Един мой приятел ми разказа за една къща в селото му(Мещица)която била изоставена.веднъж с негов приятел отишли в нея и откраднал една картина преди да заспи чул някакъв глас който му казал че е откраднал нещо негово.на следващата вечер той се върнал с картината в къщата и тогава видял дух или нещо такова с ръце за крака и крака вместо ръце и имал раница в която имало вътрешности.приятелят ми оставил картината и духът изчезнал.тогава приятелят ми излязъл от къщата.не знам дали е истина или се опитваше да ме сплаши.просто споделям горе-долу подобна история.
0
0
Анонимен
Анонимен
26.08.2013 19:08
Само да ви кажа, че вие сте луди. Как може да идете в изоставена къща? Ами, ако стане земетресение? Шанса изоставена къща да се срути при земетресение е огромен, защото обикновено те биват нападани от роми и прочие. Това едно на ръка, като се е блъснала тази врата е могла да причини щети на основите и да ви затрупа. Не съм стройтел или архитект, просто чета много статии за затрупани хора под къщи и тн. За това, че някой ви е бутнал и е отворил вратата поздравете приятеля си, че ви е заблудил добре :) Духове няма, това че гледате глупави филми е друго..
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 15:48
Просто не ходи повече там, колкото и да си любопитна. Пък и нали знаеш - очите на страха са големи, може нищо да не се случило, а вие взаимно да се плашите.
1
0
Поля
Поля
10.08.2013 14:51
каквото и да е било не ви е искало там...
0
0
miss981
miss981
09.08.2013 18:13
може би ви е помогнало защото трябва да се направи нещо с тази къща или духовете вътре , ако има разбирасе :дд
0
0
Антония Р.
Антония Р.
09.08.2013 17:45
Ако странните неща са спрели да ти се случват, спри да се притесняваш. Каквото и да е било, нека да си остане там.
0
0
tiin vulk
tiin vulk
08.08.2013 21:00
според мен е бил някакъв добър дух, който е искал да ви помогне :)
0
0