Sanovnik.bg»Все още я обичам

Все още я обичам

Все още я обичам
Здравейте. Преди година имах първата най-сериозна връзка в живота ми. Бях много щастлив, но както знаете явно всяко нещо си има своя край.

След като се разделихме ми беше доста трудно, но постепенно я забравих. Въпреки това, тайно в себе си се надявах/надявам да я вида, нарочно ходя на места, където предполагам, че ходи и тя само и само да я видя.

Преди месец и половина имах рожден ден и единствения човек, който исках да ми го честити е тя. Така и стана ( честити ми го във Фейсбук ).

От тогава насам не мога да спра да я сънувам, постоянно и гледам профила, за да видя дали има нещо, което да ме накара да спра да мисля за нея.

Първо сънувах, че и казвам, че искам да съм с нея и т.н., ,но тя ме отряза макар и по доста мил начин. След това я сънувах сякаш бяхме заедно с години.

Бяхме на планина, после се прибрахме в нас, с една дума - бяхме щастливи в съня. И днес, третия сън с нея, който помна ( помня само тези 3-те, за които ви разказвам, сънувах я още много пъти, но краткотрайно и не помня).

Тя беше дошла в моя квартал и седеше с някаква нейна приятелка, а аз с моята компания. И накрая заваля и почна да се стъмва и тя взе да си тръгва и аз казах на моя най-добър приятел: "Отивам и аз - след малко се връщам", или нещо от сорта.

Настигнах я и просто застанах до нея, а тя се разплака и ми каза: "Остави ме, не виждаш ли, че те обичам". След което в съня ми аз и казах, че я сънувам всеки ден и така.

Помогнете ми - вече не издържам. Не искам да я сънувам. Знам, че хората казват "първата любов ръжда не хваща", но наистина като я сънувам само се дразня. Не знам дали съм влюбен или съм бил влюбен, защото съм едва на 15.

Просто не мога да престана да я сънувам. Преди съм имал и други авантюри и т.н., но когато бях с нея беше различно - бях на 7 небе. И след 1 година продължавам да я сънувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Галя
Галя
13.04.2015 04:10
Виж сега един съвет от мен малко са хората които могат да те разберат други не могат и да си представят в какво положение си в момента
ти си още на 15 нямаш си на представа още колко раздели и запознанства ще имаш докато един ден намериш своята половинка
да може да е горчива хапката която ти е заседнала на гърлото в момента но това не е любов това е просто една авантюра всичко ще отмине постепенно не прави грешката да ходиш на местата където това момиче ходи
харесай си друга предложи и пък си живей живота има една поговорка "Не ближи там където веднъж си плюл" не повтаряй грешката да подновиш старата си връзка защото може нищо да не излезе а може и по лошо да стане тя може да реши да те унижава пред приятелите ти а това няма да ти хареса и повече ще те нарани
сънуваш я защото постоянно мислиш за нея и се сещаш за хубавите изживени моменти на двамата заедно
опитай се да си спомняш само лошите черти в характера и как и колко пъти те е обиждала и наранявала докато е била с теб и така ще се отървеш по лесно от образа който виждаш когато си затвориш очите
и другото което ще те посъветвам не си мисли да създаваш семейство преди да навършиш 24-25 години може да ти се струва че си живял прекалено дълго и си готов да навлезеш в следващото ниво
но трудностите в живота те първа предстоят нищо не ти се поднася на готово тук в България живота е суров и всичко зависи от теб как ще се устроиш за напред
1
1
tiger of the jungle
tiger of the jungle
22.09.2014 02:26
Човек или си романтик или психопат извинявам се но да ниямаш черна магия не се базикам отиди да ти почетат киприяновата молитва и не се занимаваи с ходжи .аиде със здраве че ме блъсна една глава от тея глупости дето чета че припадна 15 годишния
4
0
Вили
Вили
09.02.2014 01:58
Чувала съм , че сънищата са отражение на мислите ни, но и на подсъзнанието ни.Ако наистина си мислиш за нея -нормално е да я сънуваш и ако някак си не отричаш раздялата си с нея- това означава, че подсъзнателно все още си свързан с момичето.Не зная как да престанеш да я сънуваш(ако наистина това желаеш),но зная че в откровен разговор с нея ще разбереш как да действаш.Поговори с момичето (ако все още го искаш до себе си)-разбери какво мисли и за намеренията ѝ. Помоли я да ти каже какво иска всъщност т.е дали наистина иска да скъса с теб или го прави на инат. Разбери за чувствата ѝ и ако всичко е загубено т.е ако тя не те иска до себе си- забрави я и потърси щастието си в друго момиче.Убедена съм, че това е напълно възможно ( съдя по себе си и зная, че любовта идва когато не я очакваш).Също така съм убедена , че ще намериш сродна душа и ще си много щастлив с нея.Повярвай ми,че е така.Рано или късно всеки намира щастието.При мен е късно, но намерих човека ,който ме прави щастлива и е до мен в трудни моменти.Щастието и точния чонек до теб няма да се забавят.Просто разбери дали тя е точния човек за теб.Надявам се да съм дала разумен съвет, и той е -да разбереш какво точно искаш -дали да е тя или ще чакаш да се появи подходятата , която ще те направи щастлив.Понякога отговора идва много късно,понякога много трудно, но важното накрая е да си намерил точния човвек.
0
1
зузи
зузи
03.08.2012 12:31
ще ти мине
1
0
Йордан
Йордан
02.08.2012 17:38
Не знам дали ми липсва чувството да бъда щастлив ( както бях с нея ) или самата тя ..
1
1
sofi
sofi
06.04.2015 20:56
Vsqko zlo za dobro
0
0
Меги
Меги
02.08.2012 14:20
И аз бях така заради един мой бивш приятел,но го сънувах точно когато тъкмо го бях забравила и на следващата сутрин ме беше яд... не исках да го сънувам...чувала съм,че ако сънуваш някого често значи ти липсва...в случая при тебе явно ти липсва и за това непрекъснато я сънуваш :)
1
0
киро секача
киро секача
28.11.2013 20:32
направо ще те ям отдолу,Мегоо...
2
4