Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Кървав лагер - Bloody Camp - част 4 - part 4

Кървав лагер - Bloody Camp - част 4 - part 4

Кървав лагер - Bloody Camp - част 4 - part 4
Двамата се спогледахме.....и изведнъж нещо ме удари по главата...замаях се и....паднах...
Събудих се в някакъв килер, беше абсолютно тъмно и нямаше прозорци, затова реших, че най-вероятно съм в мазето на онова изоставено бунгало, което открих по-рано.Главата ме болеше ужасно, все едно бях упоен, бях замаян.

За допълнение към обстановката - ножа ми го нямаше...но спрея срещу кучета беше там! Понеже го бях оставил в джоба на жилетката си, явно клоунът не го е забелязал. Вратата беше заключена, така че не можех да изляза, освен ако бързо не намеря хитър начин да отключа. Момче съм, нямам фиба, но онова, което открих в ъгъла може да свърши работа! Беше някакво метално парченце, сигурно част от някаква машина.

Пъхнах го в ключалката, опитах веднъж - не, опитах втори път - не и накрая от третия път - успях, вратата се отвори бавно, но изскърца много силно,затова хукнах да бягам с всички сили, със сигурност убиецът ме беше чул. Тъкмо открих стълбите нагоре и един нож се размина на косъм с главата ми и се заби в стената. Без миг колебание извадих спрея и го изпръсках целия в лицето на клоуна, явно че спрея добре си работеше, защото като гледах ефекта... Качих се горе и тъкмо да изляза, чух викове, обърнах се, и видях всички - Илия, Тони, Боби, Мартин...

Бяха завързани - с моряшки възел, никога не съм предполагал, че летните ми занимания (гребане, плуване) ще са от такава полза. Изглежда клоуна и тях беше упоил, защото видимо не бяха на себе си, пък и на пода имаше кърпички, ухаещи на препарат. Набързо, който както може, излезе от бунгалото и хукна към стаята ни.

Най-накрая за наше щастие, се събрахме всички и заключихме вратата. Намерих бутилка вода и им дадох да пият, за жалост беше моята и май че щях да пия от чешмата. Видях, че Тони се свестява и му казах, че лягам да спя. Бях много уморен и след цялото действие, което се разви, беше истинско чудо да мога да заспя...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
06.08.2013 17:42
Тази история мизвъчи акто част от филм на ужасите
1
0