Кървав надпис

Кървав надпис
рия Джеймс била 15 годишно момиче. Нямала братя или сестри. Майка и била починала преди близо 1 година. Семейството преживяло много трудно /умишлено не казвам тежко/ станалото.

В деня на погребението, Мария пожелала да остане насаме с майка си, преди да дойдат близките на бдението. Бащата решил, че е добре, ако момичето си каже последно сбогом с майка си и оставил дъщеря си.

Хората започнали да се събират пред врата на залата, в която трябвало да е бдението и да се чудят какво става. Бащата обяснил. И всички зачакали. По едно време от вътре се чул зловещ смях, който малко по-късно бил последван от друг.

Хората били ужасени, защото в залата нямало никой друг освен дъщерята и покойната майка. Бащата отворил вратата и видял дъщерята и майката легнали една до друга в ковчега #Shocked. Мария и майка и се смеели. Но майката не показвала признаци да е жива.

Просто от нея идвал смях. Хората по принуда изкарали детето от ковчега. То не искало да излиза. В момента, в който момичето било изкарано от ковчега смехът прекъснал, а от майката излязла една тъмна фигура. Тя влязла в дъщерята.

Изведнъж момичето проговорило, но така сякаш майката говорела чрез устата и. Тя казала, че щом не и дават да е с детето си, никой друг няма да бъде и изчезнала. Бащата останал безмълвен. Не можел да повярва. Някак си се пооправил, но му отнело време.

Мария обаче спряла да говори. Била мълчалива. Спряла да излиза от вкъщи. Една нощ бащата се върнал късно от работа и решил да провери дъщеря си. Приближил се до вратата но стаята на Мария.

Изведнъж се чул звън от часовника. Бащата погледнал и видял, че е точно 12 часа. Току що се навършила 1 година от смъртта на жена му. Отворил врата и видял дъщеря си мъртва със забит нож в сърцето. На стената било написано: Казах ти, че никой няма да я има.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
моника
моника
04.07.2013 21:43
леле наистина интересно
0
0
поля
поля
19.05.2013 18:55
леле.....
1
0
Niki
Niki
12.05.2013 13:50
Интересна история! ;о
1
0