Sanovnik.bg»Това да мразиш себе си

Това да мразиш себе си

Това да мразиш себе си
Хора моля ви кажете ми какво да правя .. мразя себе си .. начина си на живот и всичко останало имам чувството че не съм на мястото си в този свят че никой не се нуждае от мен и че съм излишна ..

изгубих много приятели и хора който ме обичаха .. всички вече ме използват като играчка въпреки че се опитвам да не им го позволявам .. опитвам се да помагам на другите но тези хора не ми позволяват .. опитвам да оправя техния живот защото моя не мога .. не знам как ..

ако питате какво ми е на живота ще ви кажа гаден е .. гаден е за това че всички ми се подиграват защото не съм кифлата или кучката на класа .. а пък за любовта да не говорим .. много зле ..

обвързана съм и с всеки ден връзката ми става все по- зле и по- зле не знам защо .. един объркан живот .. гаджето ми ми изневерява а аз не мога да скъсам с него .. мисля постоянно за самоубийство ..

знам че това не е начина .. но просто така е от някъде 3 години насам .. всичко с което се захвана се проваля и не се получава .. не знам каква е тази зла сила или какво е ама никак не ми върви в нито едно начинание .. ако може само без обиди за това че мисля за самоубийство .. на всеки му е минавало поне 1 път през живота за това /..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
София
София
04.08.2013 13:07
Споделила ли си на семейството ти,че не се чувстваш никак добре? Все пак те са единствените хора,които те обичат истински и винаги ще го правят.Тъй като явно и ти с в тийнейджърския етап от живота (аз също съм в него) е нормално да изпадаме в депревсивни състояния често.Сега е лято,не се ли чувстваш малко по-добре от останалите сезони,все пак е време за да отпуснеш малко..но едва ли щом си така от 3 години. Самоубийството не е решение,живота не трябва да се отнема,щом си на тази земя има защо.Разбирам че това че приятелите ти вече не те зачитат толкова и по твои думи те използват е изключително лошо за теб,провала във връзката ти също.Най-добре скъсай с него няма смисъл да се мъчиш,колкото до приятелите ти намери някоя нова приятелка или приятел не е нужно да е компания просто да имаш някого с който да разговаряш и да те подкрепя.Пак казвам да се обърнеш към семейството си или към най-близкия си човек от тях.Знам,че може би не съм ти помогнала особено много,но го казвам от личен опит преминах през нещо подобно и вярвай ми не беше лесно,не ми е минало изцяло,но определено има напредък.
0
0
Ралица
Ралица
04.08.2013 10:14
Миличка, всичко ще се оправи. Трябва да се отдръпнеш, да се успокоиш и да не правиш нищо поне не свързано с другите, а работи по себе си. Бъди добра. Работи и учи повече, дори извънредно много...впрегни всички емоции и чувства в теб в работа и справяне със собствените ти проблеми като почнеш от нулата. Нищо не става бързо. Стъпчица по стъпчица бавничко. Вдигни глава. Съжалявам че сърчицето ти е разбито. Искрено ти пожелавам някой който да те обича!! Всичко ще се оправи. И недей да пишеш по форуми, нито виждаш кой ти говори, нито виждаш човешкия и умствен потенциал който притежава, нито усещаш добронамереността му нито можеш да му прецениш опита. Желая ти щастие.
0
0
Erithrea
Erithrea
03.08.2013 18:29
Съдейки по правописа и терзанията ти най-вероятно си на 15-17 год. Минаваш през период на изключително бурни хормонални промени и е нормално да си нестабилна емоционално,така че вместо да се самоубиваш зарежи тоя твой тъпанар, залягай над учебниците и след 2-3 години ще видиш,че нещата не са толкова зле!
0
0
MK
MK
03.08.2013 15:19
Ако наистина не виждаш изход, самоубий се. Не го казвам със злоба или сарказъм, наистина съм на мнение, че смъртта е по-добра алтернатива от лошия живот. А коментари от типа на "има по-зле", "по-големи разочарования ще има", "не знаеш какво е гаден живот" на никого не помагат. Замисли се обаче дали наистина няма изгледи за подобрение, защото няма да възкръснеш, ако се самоубиеш.
Впрочем, ако приятелят ти ти е първия, въобще не се колебай и късай на минутата. Първата връзка не носи нищо хубаво и колкото повече чувства влагаш, толкова повече си прецакваш любовния живот за в бъдеще.
0
0
A
A
03.08.2013 12:13
Ти на тва гаден живот ли му викаш. Щом още си "в класа" и имаш приятел не знаеш какво е гаден живот.
0
0