Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Викаше ме при себе си ...

Викаше ме при себе си ...

Викаше ме при себе си ...
Често сънувам и си спомням в повечето случай какво съм сънувала.

Болката ми е голяма - загубих преди 6 м. много скъп за мен човек :cry: Загубих човека, който обичах, повече от самата себе си, загубих човека, който ме направи жена.

Сънувах как си вървим на някаква бензиностанция, как пием кафе и след малко аз го питам, ама как така аз съм с теб ? Ти нали вече не си тук - нали те няма, нали ме остави ?

Той ми каза, не, не, ти сънуваш през деня. Целият живот, който водиш през деня е един сън, при мен е истинско, ела. Искаш ли да дойдеш ? - протегна ръка към мен, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа силно към него.

Аз много се стреснах и започнах да се дърпам, не пожелах да отида. Като се събудих, много съжелявах, че не исках да отида при него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Боряна
Боряна
10.03.2011 11:52
Благодаря за съветите, но човекът с който живея няма да му се понрави това с тамяна. Ще отида на църква пак да запаля свещичка.
Най - много ме притесни това, че ми каза, че през деня сънувам, че това не е реално, а че истината била вечер в съня ми. Защо ми го каза това ? Най странното е, че не го сънувах само веднъж, а няколко пъти.
Искам да ме чува, да му кажа много неща. Искам да отида при него, макар и само в съня си.
0
0
Катерина
Катерина
07.03.2011 15:21
Това означава, че още е рано да отидеш там, където е той. Хубаво е, че не си отишла с него. Съжалявам за загубата ти, но той е на много, много по-хубаво място, да знаеш.
0
0
Ивелина
Ивелина
02.03.2011 15:52
Според мен е искал да ви предпази от врагове, които не познавате. За това е искал да ви посаветва, но вие сте се дрьпнали. Отидете на цьрква, вземете си тамян и окьдете кьщата си. Запалете му свещ и си вземете КИПРИЯНОВАТА молитва, когато кадите домат си я кажете. След всичко това, не канете никоѝ в дома си. Може някоѝ да ви е подхвърлил нещо без да знаете. Дано сьм ти помогнала.
0
0
Ивелина
Ивелина
02.03.2011 15:43
Според мен искал е да ти каже нещо важно или да те предпази от нещо,което предстои да ти се слу4и!Затова е искал и да те посьветва,но ти си отказала помоща му,като си се дрьпнала. Затова се пази!Имаш врагове,които не познаваш!Отиди в цьрква вземи тамян и окади домьт си,запали свещ за него-да се успокои духат му!Дано сьм ти помогнала!
0
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
02.03.2011 14:57
Не е на добър знак, че те е викал. Поне според мен. Знам обаче, че е добре да ти говори мъртвец, защото в противен случай ти мисли зло. И ти що не отиде ? Сега щеше да разказваш интересни неща.
П.С. Това беше шега, за да ти оправя настроението, момиче. Сънят не значи нищо подобно. Всичко, което си сънувала е знак, че не си преодоляла загубата. Искам да ти кажа да не се притесняваш от духове и мъртъвци. Те няма да ти направят нищо лошо. Повярвай ми един жив човек може да ти стори много повече зло от един починал. Това е от мен. Просто се опитай да преживееш загубата. Започни нова връзка и ще видиш как ще се оправиш. Това е решението.
0
0
Иван
Иван
01.03.2011 10:29
Явно е бил дошъл за теб, но ти е рано още. Няма страшно след като не си отишла.
0
0
Хаджииванова
Хаджииванова
01.03.2011 04:05
Много тъжно.
0
0