Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Да си господар на себе си

Да си господар на себе си

Да си господар на себе си
Има моменти в живота, в които просто искаме да избягаме. Да се отървем от всичко, и да отидем някъде, където никой няма да те притеснява. Има и моменти, в които се усмихваме, за да прикрием дали страх, тъга или пък болка. Но има и моменти, в които си задаваме хиляди въпроси, а не получаваме никакви отговори.

Понякога си лягаш, но не можеш да заспиш и и има моменти, когато започваш да мислиш за миналото си, за това кой си наранил, кой си направил щастлив, какво си направил, какво си преживял и просто ти се насълзяват очите.

Просто колкото и да се опитваме да избягаме от миналото и от спомените, все някой или нещо ще ни напомни за част от тях и отново ще се замислим. Всеки път, когато си легнем си лягаме със мисълта за някой, а може и за това което се е случило през деня или си лягаме просто със спомени. ♡
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
stempz
stempz
10.01.2017 16:39
едно проучване доказа,че 70% от мъжете живеят с мислите си за бъдещето,докато жените са обратното мислите им са в миналото.а всичко което трябва да направим за да сме щастливи и пълноценни е да се отдадем на настоящето и да го изживеем с цялата си енергия и заряд.аз преминах своя катарзис и оставих всички болки и камъни от раницата си.търсех обичта сред чужди хора,без да осъзнавам ,че тя е в мен и никоя на света няма да ме направи щастлив,докато .аз сам не се настроя да бъда щастлив и така.Миналото т минало,то може само да те учи,бъдещето е утре ,но може и да не се получи.сигурното е днес,защото се случва:)
1
0
Потребител#172778
един съвет който ще ти помогне наистина, аз гледам утрото да е по добра версия на вчера и така ти ще станеш по-добре :)
1
0