Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях Господ зад себе си

Видях Господ зад себе си

Видях Господ зад себе си
Здравейте. Сънувах нещо страшничко наскоро. Бяхме аз и най-добрата ми приятелка сами в палатка на планина. Тя тръгна някъде и ме остави сама. Аз излязох от палатката и хукнах да я търся, но напразно. Не я намерих и се върнах. В палатката видях икона на Света Богородица и Иисус Христос. Взех я и я хвърлих, но видях Господ зад себе си. Той просто си стоеше там без да прави нищо. Не след дълго изчезна.

Легнах и заспах. На сутринта станах и отидох да се поразходя в планината. Изведнъж всичко започна да се руши. Земята пропадна и започна да вали много силно. Видях старец с бастун, който се носеше в пространството. Направи нещо с бастуна си и изгради нещо като плоча. Хвърли я към мен и аз стъпих на нея. Той ми каза "Пази се. Никой няма да ти навреди и всичко ще се оправи. " Видях приятелката си, идваща към мен и се събудих.
Какво значи това? Старецът? Думите му? Помогнете ми, моля ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.09.2016 18:19
Пазят те отгоре, не се притеснявай.
0
0
maria
maria
04.09.2016 01:04
Радвай се много скоро големи проблеми от живота ти ще се махнат! Аз също на скоро сънувах Иисус Христос в моя сън също не проговори видях го а около него имаше светлина и говорише с друго същество което беше също облечено в светлина! Стареца може да е бил Мойсей защотото като каза планина се сетих за Мойсей и за плочата с 10-те заповеди! Господ рядко говори с хората защото сме грешни но понякога ни се явява ако си вярваща това би трябвало много да те зарадва! Но ако съдя по съня ти май малко отхвърляш Бога? И може би той в съня ти казва че е с тебе. Това е сигурен знак,че си благословена и те уверявам,че съня ти е на добро, ако искаш да обменим информация ми пиши на лс няма проблем,хайде и успех!
3
0
Стан Ой
Стан Ой
03.09.2016 17:18
Не се притеснявай, сънят ти подсказва, че ще ти се случат хубави неща.
1
0