Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Два големи бели лъва

Два големи бели лъва

Два големи бели лъва
От известно време, всяка нощ сънувам сънища, в които белият цвят и кръвта постоянно присъстват.

От самите сънища не помня много, а само това, което ме е впечатлило.

Първият сън беше свързан със сестра ми, която се опитваше да ме убие. Аз се опитвах да избягам, но тя постоянно ме настигаше. Беше плътно до мен като призрак и беше освирепяла.

Вторият сън беше свързан с убийства. Сънувах град, в които масово се извършват ужасни убийства от някаква група хора.

Един от убийците, които беше жена, започна да ме преследва, но не знам, как тя умря.

Посегнах да взема пистолета и, а той беше много голям и снежно бял. А всички други пистолети, бяха черни и малки. Тогава един май ми каза, че този пистолет не стреля добре и няма да ми помогне.(това става през нощта)

В следващият момент, сънувам два огромни бели лъва, които бягат по голям широк път един до друг, опитвайки се да изядат човек. И целите се опръскват в кръв а аз бягам след тях от страх да не разкъсат и мен.

Тогава обаче, ги изгубих от поглед и в един момент останах сама, на един голям широк път. А времето беше много студено и мъгливо, а аз стоях и не знаех какво да правя(това се случи през деня).

Третият сън пак беше страшен. Първо сънувах, че съм в някаква стая, цялата черна. После някои ми даде нещо, което сложих на стените и стаята стана чисто бяла.

След това пак бях в тази стая по хавлия, за миг се изправих, а на хавлията се появи бяло петно. След това не помня много, но сънувах млада жена, която убих, удряйки и главата в нещо. И потече тънка струя кръв.

Това е общо взето, което помня. Ако някой знае какво означават тези сънища, нека ми каже.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
zikovu
zikovu
17.12.2009 10:32
И още нещо от мен - сънищата ти говорят за това, че ти си много добър и фин човек - белия цвят навсякъде го символизира. Но нещо не си на правилното място и в правилната среда, сред правилните приятели. Няма в тебе вътрешна хармония, а навсякъде на сън ти я търсиш. Може би, ако промениш нещо в начина си на живот, ще спреш да сънуваш тези сънища, изпълнени с насилие. Късмет.
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 22:24
1 сън - преживяване, може и със сестра ти, което ще изиска от теб да проявиш твърдост на характера.
2 - ри сън - пак говори за нужда от проява на твърдост, която ще трябва да проявиш, тъй като проблемите ще дойдат от където не ги очакваш. Ще ги победиш, ще се радваш. Ще ти дойде в живота ти истинска и красива любов. Ако имаш сега мъж, който да желаеш - ще се съберете с него. Ще мине време да се напаснете. Събиране, раздели, той ще разбира неща за теб, които няма да хареса, ти ще тъгуваш за него, но имате бъдеще.
Трети сън - подтисната си, но ще намериш отговор за себе си. Сънят говори за здраве, но и за неприятни събития, в които ще бъдеш въвлечена и това ще се отрази зле на репутацията ти. Ще стане известна някаква истина.
0
0