Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Живот между два свята

Живот между два свята

Живот между два свята
Снощи сънувах нещо доста необяснимо и объркано. Бях като във филм или играех 2 роли в живота, но някой сякаш ме е накарал-или сякаш е мой дълг.

От едно място се телепортирах на друго, където бях друг човек, изглеждах по същия начин, чувствах, че съм аз, но нещо в личността ми е изменено. По силна и уверена съм, по-непокорна.

Постоянно отивах на едното място-там бях една, а след това отивах на другото. И на двете имах приятел, който е един и същи човек, но и двамата знаем, че не е изцяло мой-лъже ме.

Но това не ми пречеше, защото е като част от процеса. Когато го видях се нахвърлих върху него и се целувахме. Той се целуваше по различен начин. Цялата ситуация е много объркана, искам да ви обясня възможно най-точно, но не мога, това не може да се обясни с думи, просто не ги намирам.

В съня ни ще идва скоро Нова година и аз бях в нещо като ресторант, там работех. Една моя позната ми казва: Не помниш ли миналия път, когато правихме това, не се ли сещаш какво видя ? Това, което правихме е живеенето на два живота едновременно, но не символично,а буквално.

Имах чувството, че много пъти съм има този сън, но не го помнех. А това, което не помнех беше, че на някои места ми се явяваха образи на мъж-приличащ на убиец и още някакво създание. Те много ме плашеха и тава е един вид страничен ефект от процедурата.

Опитах се да се събудя, но усещах как стискам силно зъбите си и челюстта ми е като схваната.Когато се опитвах да помръдна челюстта си, тя още по-силно се стягаше. Помислих, че ще си счупя зъбите.

Беше много неприятно, събудих се и зъбите ме боляха от напрежението. Сънят не беше плашещ или неприятен, а ми беше гадно, заради зъбите ми. Спомням си, че докато се опитвах да се събудя, като че ли виждах отстрани как отварям устата си и тя пак се схваща и то много реално.

Има ли ли сте подобни преживявания, ако някой може да ми даде съвет, ще му бъда много благодарна. Късмет на всички и нека живее в мир със себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ss
ss
19.07.2012 14:25
Наскоро четох една книга от М.Нютон-Пътят на душите.Авторът е психиатър,който работи в областта на регресионната хипноза,т.е. връщя пациентите под хипноза към духовния свят,където принадлежат.Твоят сън ми напомня за един от случаите му.Там ставаше на въпрос,че някои души,в стремежа си бързо да напреднат,разделят енергията си на 2 части и се въплътяват в две тела.По този начин живеят 2 паралелни живота,които са еднакво реални.Това е много трудно,и наистина е като мисия.
1
0