Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах мъж в бели дрехи

Сънувах мъж в бели дрехи

Сънувах мъж в бели дрехи
Здравейте и от мен. Нова съм в БГСъновник, но съм силно заинтригувана и развълнувана от съдържанието на сайта.

Тъй като и днес прилежно си изслушах и изчетох хороскопа, разбрах, че сънищата от предишната вечер (31.08) имат огромна стойност и значение за бъдещето ни, така че реших да споделя привидението си от снощи.

Бях сякаш на рок концерт (даже ако не се лъжа Metallica пак бяха в София, но бях сама и контактувах с различни хора, които не познавам.

След поредния си разговор просто реших да легна на земята (на асфалта)и след минута при мен дойде един познат, с когото си чатим от 4 години, но не сме се срещали никога досега (да, знам, тъпо е).

И той се запъти към мен, облечен от горе до долу в бели одежди, което е абсолютно непривично за него, изправи ме и се прегърнахме с репликата: цели 4 години.

След което запресичахме огромна магистрала със светофар, на който, обаче, сякаш колите нямаха намерението да спират, та се наложи да притичваме през опасната улица със засилени автомобили, от които ясно си спомням грамаден камион, от чийто гуми се спасихме.

Всичко беше много странно, той изглеждаше различно и когато без малко да ме сгази кола, той ми подаде ръката си, така че да премина в сигурната страна на улицата.

Като цяло това беше целият ми сън и най-много ме глождят белите дрехи, а и приятелят ми, кото видимо беше окльощавял, сякаш беше постил, просто смалил се, изчезващ.

Може пък да е станал дъновист в съня ми 2 Но стига съм ви занимавала.

Моля, ако някой има каквито и да е предположения относно тълкуванието, да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати