Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Два странни съня..

Два странни съня..

Два странни съня..
Значи направо. Снощи сънувах два съня. Но преди да си легна изведнъж много ми се дояде мед. Отидох до кухнята и взех буркана с меда, но нещо сякаш го дръпна от ръцете ми и той се счупи пред краката ми. Изчистих го и си легнах без да ям мед.

Когато заспах взех да сънувам прабаба ми, която идваше към мен с протегнати ръце, прегърна ме, а после изведнъж започна да вика. Викаше:искам мед, искам сладко, искам мед! Аз й казах, че нямам мед, а тя настойчиво крещеше:"Искам мед, Искам сладко,Искам меед!

Тогава се събудих. Много мислих върху съня и дали е възможно тя да е била причината да ми се дояде така мед. Към 2 часа пак заспах. Сънувах втори сън.

Сънувах един мой 3-ти братовчед, който почина в катастрофа това лято. Той беше с моята(така де тя на баща ми)тениска, която използвам за нощница. Преди 3-4 дни някъде я изгубих и от тогава не мога да намеря тази тениска.

Той беше с нея и се приближаваше към мен с широка и бърза крачка. Дойде до мен и ми каза: много красива си станала, а аз не можех да разбера кой е той, защото ние сме голяма рода и не познавам много от братовчедите си. Научавам за тях само когато починат.

Аз го попитах кой е той, а той ми каза твой 3-ти братовчед. Аз казах, че не го познавам, а той започна да ме целува и каза, че се бил влюбил в мен (много странно).

Искаше да станем гаджета, а аз му казах, че е невъзможно, все пак сме братовчеди. Той ми каза, че сме 3-ти братовчеди и всъщност нямаме кръвна връзка.
Тогава понечи да ме събуди и алармата на телефона ме събуди.

Можете ли да ми кажете причините за тези два съня в една вечер ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
18.01.2012 20:39
да,тя много обичаше мед
0
0
Radi
Radi
18.01.2012 19:25
От това с меда направо тръпки ме побиха!!!
Сигурно има някаква връзка от това, че ти се прияло мед-"някой" ти е дръпнал буркана с меда - и си сънувала, че баба ти иска мед !!!
И ти ли си помисли същото като мен - че тя го дръпнала !?!?!?!?
0
0
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
17.01.2012 21:55
да,за жалост ;( Това лято почина
0
0
елена
елена
17.01.2012 16:36
Ще те питам нещо.Прабаба ти починала ли е?
0
0