sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Полтъргайст или таласъм в дома ми

Полтъргайст или таласъм в дома ми

Полтъргайст или таласъм в дома ми
quoteСъс семейството ми си купихме нова къща в село житница област варненско. Лятото през юли/август се преместих ме със баба ми в новият ни дом( за пояснение аз съм на 13). Беше вечер към 00:05 часа когато отидох до банята(за да отида до банята трябваше да изляза отвън, защото банята беше отделно) и след като бях готова отивах към стаята си, бях отвън тъкмо щях да вляза в къщи и се чу до мен как плачеше жена така се уплаших че не можах да заспя.

На сутринта казах на баба ми, защото мойте родители бяха в чужбина и тогава живеех с баба ми, та казах на баба ми какво се е случило и тя не ми повярва. Не можах да остана там и септември се върнах в моето село при леля ми. Ноември месец се върна майка ми и ни взе имам и сестричка и така се върнах пак в село житница(където имаше полтъргайст/таласъм) майка ми и баща ми бяха разделени и затова трябваше да се върнем там, баба ми е майка на моята майка, а не на баща ми да изясня ситоацията. Когато живеех ме с майка ми в нейния дом, защото баба ми го писа на нея, вечер се чуваха странни звуци и къщата не можеше да се стопли, а старите хора казват, че къщата не може да се стопли, защото има полтъргайст/таласъм. img

На обят се бяхме прибрали със сестрами от уилище(сестрами е по-малка с 5 години съответно когато съм била в житница съм била на 12, а тя на 7 в момента аз съм на 13 а тя на 8) и бяхме се прибрали и нямаше ток, апък в моята улица и цялото село по това време имаха ток, (забравих да спомене че й майка ми вярваше в такива работи и всяка вечер пръсках ме със светена вода и след като се приместихме в нейния дом нямахме ток, и ние се приместих ме точно вечерта)та дойде предишният собственик на къщата и го оправи той живееше до нас слава бого. На 17 декември се върна баща ми от германия, тогава се оправиха с майка ми(те винаги са така разделят се за малко и след това отново са заедно, но вече са добре). На 20 декември 2019 година знаете, че имаше празник, аз си спях в моята стая и изведнъж идва майка ми и ме буди в 00:10 вечерта и ме вика в хола аз се чудих какво става услушах се и се чуваха удари по вратата отвън, имах ме тераса и там имаше кашони виждаше се сянка как ги вдига, апък отвън няма никой, чуваше се, че някой чука на прозорците, беше ужас звъннахме на чичо ми, той дойде е стоях ме всички в хола ни преди да пеят петлите вратата ни се отвори, апък тя беше затворена, всички се стреснах ме много и отидохме при чичо ми в девня той живееше там, на другия ден се връщаме пак и сядаме да ядем и само ние с баща ми чуваме как някой вика в двора ни, но не се разбира, нали знаете когато човек е пиян че нищо не му се разбира така беше и при нас излизаме вънка и нямаше никого. . . . . .

Историята е много дълга така, че някой неща ще ги пропусна, извиках ме накрая врачка, защото само тя може да го прогони, трябва да се отида на гробищата и да се бие кол в сърцето на полтъргайстът/таласъма врачка би кола, но влезе много трудно майка ми, баща ми и врачката се върнаха в къщата и се те видели как сянка се движи отвън, сега никой не живее там, защото не успях ме да го прогоним явно е много силен, дори са били 2 полтъргайста/таласъма!

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати