Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам черни и бели духове

Сънувам черни и бели духове

Сънувам черни и бели духове
Здравейте. Миналият ден докато бях в училище, по-скоро в час се случи нещо странно. С периферието си виждах на стената до мен изображение на лице, даже да няколко ту бяха мъжки, ту женски. . после внезапно изчезнаха. . След 2 дена сънувах как аз и един познат си говорим и отново усещам същите сенки до себе си и зад него се появи дух на една жена престъпи към мен и каза внимавайте много аз съм черен дух и искам да ви навредя. Въпросът ми е наистина ли има такова понятие, като черни и бели духове? (Лично аз съм на мнението, че белите са добрите, а черните лошите. . Вие какво ще кажете ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Cvetelina
Cvetelina
01.05.2016 15:36
Защо духовете да ти навредят? Смисъл нищо не си направила предполагам. Сигурно се опитват да те предупредят, че някой човек ти мисли злото.
0
0
defne
defne
28.04.2016 22:46
da saglasna sam s vas belite sa ot dobrite a 4ernite sa lo6i
0
0
maria
maria
26.04.2016 12:33
Внимавай с непознатото наистина внимавай. И наистина черните сенки са демони а белите може би са духове или ангели не знам. А може би някой те е набелязал да ти вреди? Правила ли си ритуали, викала ли си някой?
Ако е да значи наистина си набелязана.
И според мен трябва да говориш с някой който разбира от демони/духове и така нататък.
Ааз бих ти отговорила на всичките ти въпроси ( може би но не знам как да се свържа с теб )
0
0
Smilena
Smilena
27.04.2016 10:26
Ами не, не съм викала духове никога..дори и ритуали не съм извършвала.. и не искам
1
0
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2016 15:55
Мнението ти е колкото вярно, толкова и напълно погрешно. Изобщо, само в нашият свят има подобно разделение - добро и зло. В дебелите книги многократно е обяснено, че двете понятия няма как да съществуват едно без друго. Ако го нямаше злото, как щяхме да знаем кое е добро. В твоя случай е много възможно да се бият дори и лоши духове в съревнование кой да вземе превес в душата ти. Ти и само ти обаче си този, който ще реши кого да последва и кого - да отблъсне.
2
2