Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Помощ Духът не искаше да си ходи

Помощ Духът не искаше да си ходи

Помощ Духът не искаше да си ходи
На скоро с едни приятели сами си начертахме дъска УИДЖА ( спиритическа дъска ) и се опитахме сами да си направим сеанс. Аз предупредих моите приятели да не го правят, но те не ме послушаха.

Сред тях имах много добри приятели, и затова направих втори опит да ги спра, но никаква промяна. Аз бях единствената, която не искаше да прави сеанса. За това всичките ми приятели започнаха да ми се присмиват и накрая се съгласих.

Направихме каквото трябваше и ни се падна доста зъл дух. По принцип в такива случаи се вика "довиждане" и ние го направихме естествено, но духът не искаше да си ходи. След една минута дъската се скъса.

Вечерта,когато си погледнах календара, видях че е било новолуние. Веднага след това се обадих на моите приятели и им казах, че е било новолуние.

Ние не знаехме какво да правим. Сега само един въпрос ми се върти в главата: Какво да правя? Моля пишете ако имате предложения. Няма лоши идеи!bДА КОМЕНТИРАТ САМО ТАКИВА, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКИВА НЕЩА!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Az
Az
29.03.2013 18:41
Ако не си кръщавана се кръсти в ортодоксален православен храм/никакви адвентисти и еретици/.
Ако мястото не е осветено, освеи го особено ако е в жилище така може духът да изчезне ама трябва да го направи свещеник православен а не сами със светена вода-само свещениците имат благодат заради молитвите си и начина си на служение. Без свещеник няма да минете.
2
0