Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Помощ Духът не искаше да си ходи

Помощ Духът не искаше да си ходи

Помощ Духът не искаше да си ходи
На скоро с едни приятели сами си начертахме дъска УИДЖА ( спиритическа дъска ) и се опитахме сами да си направим сеанс. Аз предупредих моите приятели да не го правят, но те не ме послушаха.

Сред тях имах много добри приятели, и затова направих втори опит да ги спра, но никаква промяна. Аз бях единствената, която не искаше да прави сеанса. За това всичките ми приятели започнаха да ми се присмиват и накрая се съгласих.

Направихме каквото трябваше и ни се падна доста зъл дух. По принцип в такива случаи се вика "довиждане" и ние го направихме естествено, но духът не искаше да си ходи. След една минута дъската се скъса.

Вечерта,когато си погледнах календара, видях че е било новолуние. Веднага след това се обадих на моите приятели и им казах, че е било новолуние.

Ние не знаехме какво да правим. Сега само един въпрос ми се върти в главата: Какво да правя? Моля пишете ако имате предложения. Няма лоши идеи!bДА КОМЕНТИРАТ САМО ТАКИВА, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКИВА НЕЩА!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
21.03.2018 15:08
Вчера играхме с едни приятели и ни се падна зъл дух.И човека който води сеанса днес няма следа от него
0
0
Ками
Ками
19.07.2016 09:27
Чувала съм, че ако духът е лош, може да се всели в теб. Не се занимавам с подобни дъски, но мисля да си закупя и аз една такава, че да пробвам дали това е истина :)
0
0
Магьосникът
Магьосникът
06.03.2016 20:19
Искам да ти кажа че мен много ме е страх от такива дъски.Аз пак съм разговарял с дух но добър и чрез моливи.ИЗГОРИ ДЪСКАТА и извиакй поп зада напръска домът ти със светена вода.Може и сама да го направиш но напръскай във всеки ъгъл от къщата ти и най вече стаята,където се е състоял ритуала.ВНИМАВАЙ!!!
0
0
Anon
Anon
31.01.2015 15:07
Съветвам те да се молиш на Бог, да напръскаш със светена вода и ако някой поп се съгласи да дойде да го направи той, защото това по принцип е тяхна работа. Изгори дъската, защото, щом духът не е отказал да си тръгне, значи порталът към отвъдното все още е отворен и може и други демони да се появят и дори да те обладаят и да нямаш контрол над тялото си!
1
0
Елица
Елица
09.11.2014 13:29
Когато призоваваш дух, има голяма опасност да се яви демон. Ако си призовала зъл дух, няма да си тръгне толкова лесно. Запали тамян или имаше такъв дим. Мини по всички ъгли на всяка стая от къщата ти и се моли! казвай думите : " ТОВА Е МОЯТ ДОМ, МАХНИ СЕ ОТ МЕН. МЯСТОТО ТИ Е В АДА, ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЛО-ТАМ СЕ ВЪРНИ" но внимавай! Не трябва да се страхуваш, защото то- се храни със страхът ти! Бъди уверена! И после напръскай със светена вода, на касата (вратата, където се застава, когато има заметресение) Надявам се да съм ти помогнала. Успех!!! :)
4
0
Алекс
Алекс
25.07.2014 11:27
не ти препоръчвам да го дразниш... Злите духове могат дори да доведат до смърт ... Начертай кръг,сложи два стола в него -един за теб и един на който ще сложиш хляб и две чаши вода след това кажи това :Викам те от гроба, от цветята и от венеца, от иконата на гърдите, от последната свещ, каня те при мен. Призовавам те да се надигнеш от мъртвите и да стоиш извън кръга! ”
НЕ ИЗЛИЗАЙ ОТ КРЪГА!Каквото и да става ...!! духът не може да влезе в кръга и си в безопасност ,но ако усетиш че става опасно събори чашите с вода и хляба така прекратяваш сеанса и духът изчезва П.С. ритуала се извършва в 00:00
0
0
Александър
Александър
15.07.2014 16:07
Подразни духа,примами го да дойде към теб
вземи огледало,щом влезе в огледалото го строши :)
1
0
Ива
Ива
17.03.2014 11:02
Аз уча демонология и мисля че мога да ти помогна. С този разказ ти не ни разясняваш нищо. Ако наистина е имало нещо по добре разкажи подробно.
0
0