Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ, не знам какво да правя

Помощ, не знам какво да правя

Помощ, не знам какво да правя
Преди 4 дена, бях с едно момиче и беше истинската и първата ми любов. До сега не съм спрял да мисля за нея и наскоро, тя ми каза, че ще се видим. Ето как стояха нещата.

И двамата се карахме по начесто преди 1-2 месеца, обаче аз бях голям глупак и не осъзнах навреме нещата.Осъзнах неща едва преди 4 дена, когато се сложи края. Тогава казах, че приемам нещата спокойно, но отвътре ме беше страх.

Не исках да я загубя напълно. Вчера обаче се видяхме. Когато се видяхме и двамата ни заболя, но аз успях дори за секунда в моя истински плач, докато и казвам в каква грешка съм бил, че ще се боря за нея отново да я спечеля, я разсмях. Прегърнах я и тя мене също. Каза ми с тънък тон, да не тъжа. Да продължа на пред и да я забравя.

Обаче аз и казах, че никой не може да ми каже, какво и как да чувствам, при условие, че я обичам и ще се боря за нея, няма да допусна това и до край ще се боря. Тя ми каза тогава, че изобщо няма да се видим.

По късно в същия ден, и разказах всъщност защо се е получило така. След доста разговори, тя ми каза, че е продължила отново напред и вече се занимава с друг.

Тогава и казах, че ще се боря за нея. В един момент отказах, защото ми стана много гадно и лошо, че тя си е намерила друг, но тогава изневиделица получих следния отговор:

"Ако се бориш, само за любовта по-добре недей!". Обаче аз и казах, че заради самата нея се боря не само за любовта. Тогава тя се съгласи малко по-късно да се видим. Та въпроса ми е към мъжете и жените. Искам съвет.

Много сгреших и послушах сърцето си. Обясних и какво стана всъщност всичко дословно. Но дали това означава, че тя по този начин ми дава някаква надежда или шанс, да се поправя и наистина ли, се боря за самата нея, не само за любовта.

Какво да направя. Не съм спал с дни да мисля. А сега 24 часа ме дели от срещата а направо полудявам.... Благодаря за, търпението Ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
гд
гд
09.08.2013 16:51
Аз съм момиче и си мисля това: Понеже си е намерила друг тя още може да харесва теб,но просто това да е тест.Естествено определено ще трябва да знаеш сам дали това,което си направил е толкова лошо.
0
0
алеккс
алеккс
08.08.2013 22:37
е я се вземи в раце бори се за нея бори се за любовта й аз съм момиче такаче знам най-добре какво обичат момичетата направи така подари и рози кажи че не можеш да живееш без нея ако пък не стане пий една две мастики
0
0
Емануела
Емануела
04.03.2013 09:33
На колко години си ?
Съгласна съм с коментарът , че тинейджърите по някога не знаят какво искат.
Ако тя си е намерила друг, веднага след скъсването ви - вади си сам изводите.
Ако не и се е получавало с новия, тя се връща, защото ти си и сигурен.
Тя най вероятно си играе с теб.
Помисли си и успех, каквото и да решиш :-)
0
0
гъз_фостата+въй+=спиндерман
гъз_фостата+въй+=спиндерман
02.03.2013 10:50
Ти си лайно ма
Как мой
НЯМА СА БОРИШ ЗА НЕЯ МА
ТЯ ТА МРАЗИ :)
ЧАЛ
0
1
Vladimir
Vladimir
01.03.2013 10:56
Първо, жената искат повече разнообразия от мъжете. Второ колкото и да си влюбен ако не е споделено си загубен. Трето жена която не отговаря на чувствата ти това трябва да ти е сигнална лампа, че единствен успех ще пожънеш ако я опънеш и после поне няма да си реми. Четвърто не е единствена. Айде Успех и сподели какво е станало.
0
0
Е
Е
01.03.2013 10:19
Вижда се че много обичаш това момиче,но ако за нея това не е просто игра и те обича истински и тя ще се бори с теб и ще търси начини да не се карате толкова вместо да тръгни с някой друг .. Мисля че трябва това да и го кажеш че не е положила достатъчно усилия и може би за това нещата не са се получили,защото като се скарате трябва да поговорите кой от какво се дразни и какво не му харесва и да отстраните това и така лека полека ще се карате по-малко. Успех :-)
0
0
an
an
28.02.2013 15:47
Първо на колко години си . Ако сте тинейджъри им вероятност и тя самата да не знае какво иска ! Успех.
0
0