Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не спирам да мисля за баба

Не спирам да мисля за баба

Не спирам да мисля за баба
Зравейте! Пиша ви, тъй като няма с кого да си споделям това, което тая в душата си.Казвам се Стефка и преди вече година почина баба ми, на която всъщност съм кръстена. Тя почина на 27 декември именния ни ден и колкото и страно да изглежда, още не мога да го осъзнавам макар, че съм на 20 год.

Все си мисля, че ще си дойде от града и ще ме повика всеки момент да и помогна с багажа й. С нея бяхме мн близки, много си споделяхме и ми даваше съвети и ме насочваше, а сега без нея съм, сякаш вървя без посока и не знам какво да правя, сякаш ми липсва част от тялото ми, абе празно мие някак.

Не знам дали е с всички така защото за 1ви път губя скъп човек. А странното за мене е, че не спирам да я сънувам поне веднъж в седмицата, което пък се радвам за това, че я виждам дори и не реално да е, но за сметка на това като се събудя това допълнително ми бърка в раните, че не е реалност и ако искам да отида при неа да видя как е то няма как да стане.

А до сънищата ми не мога да ги разтълкувам и се надявам да ми помогнете.

Веднъж сънувах, че ми се сърди, че не идвам да я видя и че и е мъчно за мене (можеби това се дължи на факта, че веднъж не съм отишла на гроба й, или че самата аз изпитвам същото.

А другия ми пресем сън е, че се разхождаме двете прегърнати ( така правехме преди).Дори сега като пиша не мога да осъзная, че не е тук.

Моля помогнете ми! Как да преодолея всичко това. Пишете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
stefka
stefka
20.12.2011 21:02
Много ти благогаря Иване това което ми написа не съм се замисляла но мисля че си прав мн ми помогна ти и Алекс благодарна съм ви мн. Поздрави и на вас
0
0
Иван
Иван
20.12.2011 01:04
Баба ти и сега е с теб, дори и да не го осъзнаваш. Починалите ни близки са най-добрите вестоносци на някаква новина, било тя лоша или добра.

Ако се радва с теб, значи ти предстои нещо хубаво, ако е тъжна внимавай. За съжаление те не могат да ти кажат директно за какво са дошли, но ти можеш да загатнеш по настроението им. Аз така правя и досега на 100 процента съм се оказвал прав.

Приеми, че тя е на едно по-хубаво място и бди над теб, но може директно да ти помага. Починалите близки не се явяват напразно в сънищата ни. Поздрави и горе главата.
0
0
alex_7727
alex_7727
19.12.2011 23:02
Няма нищо,радвам се, че съм ти помогнала по някакъв начин. :)
0
0
stefka
stefka
19.12.2011 18:35
Извинявай Алекс просто от бързина изядох една буква, но по късно видях това и нямаше как да се коригирам.
0
0
Алекс
Алекс
18.12.2011 20:15
Моля.Ако имаш нужда да споделиш още нещо, свързано с баба ти, ще се радвам да ти помогна!А, само да кажа, че съм момиче, а не момче. :D
0
0
stef
stef
18.12.2011 19:58
Много ти благодаря за за това което писа alex и си прав за всичко
0
0
alex_7727
alex_7727
18.12.2011 15:46
Колко тъжно!Моята баба почина преди 3 години и нещо, но аз я сънувах доста често до 40-я ден от смъртта и.Не знам защо.Мисълта ми е, че е нормално да мислиш за нея и да я сънуваш - това си е един вид шок за теб!Страшно много искам да ти помогна, но самата аз не мога да си помогна.Затова просто се опитай да продължиш и без нея, защото съм сигурна, че тя ще ти помага, даже и да не е жива.Близките ни ни обичат и ни помагат дори и след смъртта си.Не се тревожи!Един ден болката ти ще премине и ще разбереш, че просто така е трябвало да стане.
А колкото до сънищата ти...може би те показват колко силна връзка сте имали.
Дано съм била полезна! Успех! :) :) :)
0
0