Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Тя не спира да го сваля

Тя не спира да го сваля

Тя не спира да го сваля
Имам приятелка, която познавам от 8 години. Винаги сме се разбирали, но преди няколко месеца, може би 7, се запознах с едно момче. Много го харесвам, но се пада женкар. Та относно приятелката ми, и тя не си поплюва.

Обича да се занимава с повечко момчета, но досега не ми е правило впечатление докато не започна и с него. Пред мене му се натиска. Осъзнава че се дразня, но не спира!!!..Подлудява ме и това е всеки ден.

Най-лошото е, че уж и той знае. В една компания сме и интересите ни са еднакви. Четем едни книги за Езика на тялото и наистина ни помагат повече в областта с общуването и флиртуването и той трябва вече да се е досетил. Не само заради сигналите, а и защото сме излизали само двамата и мисля, че му показах, че имам интерес.

Казах й какво мисля за това, което прави дори се бяхме скарали, но аз не мога да се сърдя и се оправихме. Въпреки всичко тя продължава и то не само с него, а и с момчето, което една друга приятелка си харесва!!!

Ако можете да ми кажете как да постъпя, моля ви направете го. Защото вече останах без нерви. Благодаря предварително..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
кики
кики
15.03.2013 08:10
не се давай на тази твоя "приятелка" и не и позволявай да своеволства,а и покажи коя си ти..постави я на мястото и. Не е задължително да се карате защото не е хубаво заради мъж да си разваляш отношенията с околните защото ако тои е на място ще и покаже че се интересува от теб и си му достатъчна.Събуди интереса му към теб дай му вълнуващи моменти и направи така,че да не се нуждае от нищо повече, за да го търси при други ;))))повярвай ми деиства :*
0
0
Melisa
Melisa
14.03.2013 13:43
Благодаря за съвета...много вярно го каза..в момента така постъпвам и ще видим нататък как ще се развият нещата..;]]
0
0
мхм
мхм
13.03.2013 23:58
Пускай го да лети ако е твой ще си остане. Ако не е твоята приятелка ще е друга която не виждаш. Това само може да ти помогне да видиш що за птица е пича. Сериозният и верният ще търси жената на живота си и ще брани всичко това. Развей ... винаги ще си намери оправдание ако не сега за в бъдеще. Нека си му се пуска ако си е твой ще остане. Не се смачквай пред конкуренцията не ти трябва просто някой а човека. Правилният човек това осмисля живота. Това е моето мнение.
0
0