Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън за безкрайно лутане в моргата

Сън за безкрайно лутане в моргата

Сън за безкрайно лутане в моргата
Предната седмица сънувах един сън,който не мога да си обясня ето го и него бях във болницата в града,където живея там с малкия ми брат, който е във втори клас незнайно защо се намирахме в болницата решихме да си тръгваме, но някак попаднахме в подземието или моргата така да се каже.

Но странното е обаче,че тази болница няма морга там беше студено и тъмно както обичайната морга струва ми се вървяхме по някакъв коридор и стигнахме до някакъв кабинет там имаше един лекар а до него имаше маса със труп и той сигурно се упражняваше върху трупа не знам точно.

Вървяхме още на вътре по този коридор и стигнахме до едно огромно помещение, където едни майстори още строяха аз реших да питам един от тях как да си тръгнем от тук,той първоначално ми се строи в лицето като престъпник и сякаш усетих,че той не е някак приятен човек.

Той обаче ни упъти и ние вече бяхме тръгнали към изхода,но там имаше безброй други коридори не знаехме на къде да тръгнем след известно време загубено в лутане из помещенията най - сетне се озовахме на поляната пред болницата.

Това беше доста страховит сън, моля пишете ми ако някой знае как се тълкува...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
анонимчетУ
анонимчетУ
20.02.2013 13:00
виж за остров Повеглия историята - това е за болницата, а за строежа - къщата на сем. Уинчестър. дано да съм ти помогнала с нещо.. ако имаш въпроси - пиши в коментарите на статията
0
0