Нещастен край

Нещастен край
Преди 9 години, ми бяха направили магия за блокиране на бизнеса и раздяла на семейството. Около 5 години бяхме разделени със съпругата ми и децата ми, тъй като не вярвах на магии и т.н.

Докато един ден, един познат ми каза да взема вестник Врачка и да опитам там да намеря някой човек, които се занимава с магии и т.н. Послушах го, намерих вестника, и по собствено вътрешно убеждение избрах мъж-асия. Тя ме изкара от калта, събра ме със семейството, разреши ми проблема с бизнеса, но за съжаление само за кратко време беше хубавия живот.

Когато аз започнах да изкарвам добри пари, всеки път тя ми искаше пари за някои нейни проблеми и банки. Заеми, зъдлъжняла, ей такива неща. В един момент аз започнах да отказвам да и давам пари тъй-като само за кратък период от време тя успя да ми вземе около 5 000 лв.

И едва ли трябваше с нея да деля това, което изкарвам. Започна да ме заплашва, че била имала мои снимки и снимки на семейството и да съм внимавал, че може пак да ме върне на просяшката тояга.

И сега наистина съм на ръба мили хора, съвета ми е не и се доверявайте, да не ви вземе и ризата от гърба. Това е моята история.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
минаващ
минаващ
14.05.2015 12:03
Преди човек да се довери на какъв то и да е маг, не е ли по логично първо да му зададете 5-6 въпроса за вашето минало (без да му давате каквато и да е информация) и ако той не може да ви отговори как може да разчитате, че ще ви даде полезна информация за вашето бъдеще !!!
0
0
Гордата АСИ
Гордата АСИ
29.12.2012 17:43
здравеите изкам да ви кажа едно нещто от изпатил-4овек не вярваите на никакви вра4ки и бая4ки вси4ките са измамници и гледат как да ти вземи парите-не им вярваите те се възползват от-4овешката депресия сега е трудно време и знаете ли какви пари те правят в тази криза на ваш гръб просто ви дерат кожите и вие продалжавате да им вярвате на глупостите.ИЗКАМ да ви кажа само едно не им вярваите ама изобщто изтинските хора които наистина имат дарба да помагат и им е дадена от ГОСПОД-казват оставете колкото имате -а не да изкат всевазможни такси на хората които са се от4аяли от живота и те ги залъгват 4е щте им го оправят глупости-ХОРА НЕ ВЯРВАИТЕ НА НИКАКВИ ВРА4КИ И БАЯ4КИ-
0
0
Grisha
Grisha
18.08.2011 12:41
Всичко е в главата - когато човек не може да се примири, че животът не е само възход и успехи, започва да търси успокоение и решение в магии или разваляне на магии.
Тези, които ги практикуват, ако са наистина чистосърдечни и добронамерени, няма да вземат пари.
Ако човек вярва на магии, им става подвластен - енергията, която влага във вярата си е достатъчно силна, за да ги материализира. Ако не вярва - не знам доколко успява да ги блокираш (все пак и в правенето на магия се насочва енергия), но поне не губи сили и време за справяне с неизвестното. Човек трябва да прави кавото е възможно тук и днес, и да приеме, че не всичко зависи от него.
0
0
тони
тони
14.08.2011 17:02
Да, бе, да. Маг Стефан е пълен измамник. Само глупости говори и забаламосва. И на мен ми взе сумати пари и накрая нищо. Като казах, че не действа и каза, че не можел да помогне. А в началото бяха големите приказки. Ако един маг е сигурен в способностите си, той няма предварително да вземе пари.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Да, със сигурност има хора, които не заслужават доверие. Съветвам Ви да се обърнете за помощ към маг Стефан-0898 31 32 08 и 0877 00 71 01. Той е опитен маг и златен човек, казвам го от личен опит.
0
0