Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, реалност, сън....

Сън, реалност, сън....

Сън, реалност, сън....
На 16 срещу 17 тоест на Лазаров ден срещу Цветница сънувах супер странен сън. Тоест аз не си го спомнях когато се събудих, но после в църквата се отключи и си го спомних много добре.

Първо, сънувах, че пред очите ми минават лицата на много хора и никой не се задържаше твърде дълго. Познати, непознати, всякакви. Сякаш търсех нещо из паметта си. Това беше, което си спомнях като се събудих.

След това отидохме на църква, в една която не бях ходила и веднага след като влязох си спомних и съня и това какво търсех. Търсех икона на архангел Гавраил. Потърсих и в църквата, но не открих негова.

Търсех, още по-настоятелно, но наистина не откривах. Имаше икона на архангел Михаил, но не и на Гавраил. Тогава още повече се обърках излизайки от църквата.

Странно ми е, че сънувах това точно преди такъв голям празник. А и той по принцип е вестителя. Дали някой е имал подобни сънища.

Другото което е, броено от 17 остават 10 дни до рожденния ми ден. А знам, че тази десетдневка сънищата са почти пророчески и за това им обръщам такова голямо внимание.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Meg
Meg
21.04.2011 09:13
Чийто епизод беше излъчен на 18, след като минаха два дни от съня ми ли ? Да гледах го.
0
0
Николай Дечев
Николай Дечев
20.04.2011 10:26
Има ли някаква вероятност да сте гледали Стъклен Дом в понеделник ?
0
0