Сън, реалност, сън....

Сън, реалност, сън....
На 16 срещу 17 тоест на Лазаров ден срещу Цветница сънувах супер странен сън. Тоест аз не си го спомнях когато се събудих, но после в църквата се отключи и си го спомних много добре.

Първо, сънувах, че пред очите ми минават лицата на много хора и никой не се задържаше твърде дълго. Познати, непознати, всякакви. Сякаш търсех нещо из паметта си. Това беше, което си спомнях като се събудих.

След това отидохме на църква, в една която не бях ходила и веднага след като влязох си спомних и съня и това какво търсех. Търсех икона на архангел Гавраил. Потърсих и в църквата, но не открих негова.

Търсех, още по-настоятелно, но наистина не откривах. Имаше икона на архангел Михаил, но не и на Гавраил. Тогава още повече се обърках излизайки от църквата.

Странно ми е, че сънувах това точно преди такъв голям празник. А и той по принцип е вестителя. Дали някой е имал подобни сънища.

Другото което е, броено от 17 остават 10 дни до рожденния ми ден. А знам, че тази десетдневка сънищата са почти пророчески и за това им обръщам такова голямо внимание.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Meg
Meg
21.04.2011 09:13
Чийто епизод беше излъчен на 18, след като минаха два дни от съня ми ли ? Да гледах го.
0
0
Николай Дечев
Николай Дечев
20.04.2011 10:26
Има ли някаква вероятност да сте гледали Стъклен Дом в понеделник ?
0
0