Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, случка и...пак сън

Сън, случка и...пак сън

Сън, случка и...пак сън
Здравейте! Споделям тук случка по действителен случай и един сън,който със сигурност (100%) има нещо общо с нея, защото имам чувството че са свързани.

И така-а...В понеделник. Печеше слънце беше горе-долу топло..нищо необичайно.... Всичко започна (случката), когато с майка ми бяхме в колата, близо до училище. Докато слушахме музика аз я попитах:

"Какво значи ако сънувам, че съм бременна?" (тъй като вече бях сънувала веднъж и дори "моето"момче ме бе прегърнало през кръста..корема... все тая - около талията...), а тя (чак се уплаши) ми каза, че изобщо не е на добре. :n:

Естествено аз си вярвам, че преди 12 часа не трябва да казвам сънищата си. Дотук нищо необичайно, но... Докато половината клас чакаше пред стаята по информатика (защото сме разделени в две) подгоних едно момче, което много ме дразнеше, бях с раницата, а друго момче така ми дръпна раницата, че се скъса :yawn: ..

Оправих проблема с раницата... След като казах на майка си за случилото се, тя каза: "Казах ти, че не е на хубаво да сънуваш, че си бременна!"... :n: :n:

След случката с раницата нищо друго необичайно не ни се случи, освен че победихме на мача по баскет - това НАИСТИНА е странно, но както и да е... :y: :wink: :wink:

Днес е вторник 19.02, а в понеделник (18.02) сънувах следното: НЕ бях бременна, но имах дъщеря :yawn: ! :yawn: ! :yawn: Как? От кого?

Защо? Не знам!!! Просто имах дъщеря, която бе като порцеланова кукла (имам една у нас, но "дъщеря ми" изобщо не приличаше на нея). Не си спомням точно, но една старица (не знам врачка ли, кръстница ли, баба ли??

Нито я знам, нито я познавам.) ми каза да държа бебето далеч от мен - без грижи, без кърмене, без храна,вода... - около 16-20 дена.. Помислих, че няма да оцелее и изведнъж се събудих... Беше странно!!! Първо бях бременна, после пък от нищото - родих?!?!?!?!

Какво да си мисля - не знам!?! И, тъй като съм така да се каже "постоянна смяна" на компютъра, реших да видя в сайта какво пише в такъв случай. И останах вцепенена!!! Ето защо: понеделник – сънят най-вероятно ще се сбъдне; и това: 18 ден – ще се сбъдне след 22 дни .. И дори ще се сбъдне на 12 март.. Не знам какво да си мисля вече..

Ако някой може да ми каже нещо по въпроса или по-подробно - МОЛЯ!!! И ако някой иска да види статията за деня, в който сънуваш, ето я: "Значение на деня, в който сънуваш" i
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
sweet_gl
sweet_gl
09.03.2013 17:34
е а дано да не получа двойка :)... и може и да ти пиша на лични, ако ми остане време!
1
0
Tomy
Tomy
09.03.2013 12:33
Като чета историята аз самият се плаша. Не знам как да ти помогна но можеш да попиташ някой специалист в областта на психологията(не ме разбирай погрешно).Аз имам една такава приятелка и ако искаш мога да я попитам. Пиши ми на лично съобщение дали си съгласна да я питам :)
0
0
Dreamer
Dreamer
27.02.2013 00:38
ми не знам какво да кажа аз.сега дори разбирам, че като сънуваш, че си бременна и води до нещо лошо.но по твоята история съдя, че на 12 март ще се случи нещо лошо около теб, но какво не се знае.дано да е нещо маловажно например да получиш двойка по някой предмет.
0
0
...
...
25.02.2013 16:10
......
0
0