Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Играчките се включваха сами

Играчките се включваха сами

Играчките се включваха сами
Имам внуче на година и половина. До преди месец живееха в нас, но се преместиха в собствено жилище. В къщи останаха много от играчките му, включително и няколко музикални. В следващата седица след заминаването им, почти всяка нощ или рано сутрин някоя от пеещите играчки се включваше сама.

Чувах ги не само аз, там беше и съпругът ми, а единия път и стаха ми. Обяснявахме си го с това, че явно нещо дава на късо, но след десетина дни всичко приключи - играчките вече не "дават на късо".

Пеят само когато ги включиме.
Ще ми бъде интересно да чуя вашето мнение.
Благодаря че ме изслушахте и приятна вечер.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
цвети
цвети
27.07.2015 23:05
В мойта стая телевизора вечер се включва и изключва сам
0
0
Daniela Krasimirova Georg
оле значи имало и други хора със същите симптоми....и аз имам малки деца и нашите играчки се включват посред нощ....но за многознайковците,които ми разправят че е от движението или до това че стоят в близост до джиесем как ще обясните,че жената спи и се включват тогава...докато никой не ходи и не минава покрай играчките а как ще ми обясните как у нас се пускаха чешми до последно???Скърцаше барчето с алкохол......Та уважаема госпожо помислете дали имат някой починал роднина който сте забравили....При нас имаше период в който чешмите капеха играчките свиреха и някой плачеше посред нощ и чукаше по шкафовете,тогава се сетихме че годишнината на дядо мина направихме некролози,но забравихме да раздадем....та раздадоме,отидохме в църквата запалихме свещ за умрелите и всичко се оправи
1
0
Ани
Ани
09.01.2015 18:51
Какви паранормални явления и способности, какви пет лева?!??
Аз имам момченце на год и пет месеца и също имаме изобилие от музикални играчки...плюшени, дървени пластмасови...някои с копче за спиране и пускане, др не.
Редовният номер на плюшените музикални играчки е да се пускат сами, след като съм ги изпрала..и така няколко дни, докато не изсъхнат напълно и после не. Други играчки, които нямат копче за спиране и са натрупани в кашона с др играчки, също от време на време се пускат сами, но това не означава, че у дома има зъл дух, аз имам паранормални способности или сина ми е полтъргайст....
3
0
baba Vihra
baba Vihra
30.09.2013 00:12
ами да сте чували за човешкото биополе и неговите способности. Около мен спираха часовници, а напоследък гърмят крушки, изобщо не им забелязвам, надявам се да не вдигна блока във въздуха, иначе си медитирам..ама с този стресов живот, може да владеем и паранормалните явления...не изключвам липсата на децата в дома,в който са живели дотогава, емоционалната празнина и др. да са активирали играчките.само догадки. споко! Нека силата бъде с вас!
1
0
vilsan
vilsan
29.09.2013 22:48
Много интересна история спасявайте се витае зъл дух в къщата ви - цялата настръхнах .
0
0
ххх
ххх
28.09.2013 11:56
Хахахах има играчки, които имат копче за включване и когато ги включиш те свирят известно време и след това спират ! Но при силен шум или плач на дете те отново се включват, ако сте оставили копченцето включено, най-вероятно заради това са се включвали.. Луди хора ! Хахаха
2
1
Бай Хой
Бай Хой
25.09.2013 21:57
Задължение на всеки зет е да подлуди тъщата си по един или друг начин. Поздравления за твоя, добре го е замислил това с включването с таймери.
4
2
Микаела
Микаела
04.09.2013 18:33
Прочетете книгата на Силвия Браун ОТ ДРУГАТА СТРАНА И ОБРАТНО и ще получите отговор на въпроса
1
0