Останах сама

Останах сама
Здравейте! За първи път пиша в този сайт и мисля , че е много интересно да споделяш своите истории с хора които не познаваш и да получаваш интересни и различни съвети и мнения за които никога не си се замислял. И така сега и за моята история .

Не знам от къде да започна може би ще е добре на кратко да започна от където мисля, че е започнало всичко . Когато бях малка бях наистина много грозно дете имах приятелка от входа с която излизахме всеки ден играехме най-различни игри , но особено пред нея изглеждах като грозното патенце и всички от квартала , макар не директно ми се подиграваха и ми говореха зад гърба.

На края се разделихме с това момиче и такаа. -Мисля, че от там е започнало всичко. Сега съм на 16 години и се чувствам наистина много гадно , вече и самотно. Аз съм момиче което е много притеснително и затворено в себе си не съм от най-забавните хора , не мога да общувам с всеки и самочувствието ми е може би малко по-малко от нормалното и много искам това да се промени стремя се да го направя почти го бях постигнала , но когато тя замина всичко се промени . След малко за нея . . Малко преди да замине си намерих приятел който смятам , че наистина обичам и то много но стана така , че заради него с нея се виждахме по рядко 1 път на седмица някой път и не се виждахме само на училище (Това не е толкова важно , но сметнах , че трябва да го подчертая )И сега пак отначало за нея.

От детската градина имам една приятелка да я наречем БЕТИ с която сме много близки толкова години сме винаги двете винаги сме били приятелки и двете нямахме много приятели и не бяхме твърде нормални , може би това ни е събрало не знам. . Винаги тя е била до мен така както и аз до нея. Тя е от много странно семейство ако може да се нарече така и имаше много проблеми с тях и винаги съм била до нея и съм и помагала никога не съм я изоставяла когато знам , че има нужда .

Навсякъде бяхме двете ходихме заедно на първия си купон изпушихме заедно първата си цигара изпихме заедно първата чаша бира, уиски и какво ли още не сме направили заедно за първи път. Толкова много простотии и хубави спомени единствено тя ме разбираше и ме познаваше такава каквато съм единствена тя не ме упрекваше за това каква съм , единствено с нея съм се смяла с часове без да мога да спра. Един ден искаше много спешно да се видим и нямаше как да и откажа излязохме и тя ми съобщи , че ще заминава при техните в Германия (тя това искаше постоянно говореше как иска да е с баща и . . да са пак както преди да си споделят да си говорят да гледат филми заедно тя много го обича)И аз в първия момент не знаех да се зарадвам или да плача , защото знам , че ако замине всичко ще се промени и ще се видим след години , но все пак се усмихнах отидох до нея и я прегърнах казах и . . -Радвам се за теб ако там ще си по-щастлива от тук заминавай . . и тя ми каза -Да, но ако замина ще те оставя , ще те изоставя а ти никога не си го правила винаги си била до мен . . ти ме направи човек .

Аз и казах, че ще се оправя , че всичко ще бъде наред , че ще поддържаме връзка , че почти всичко ще е същото тя само се усмихна и настана неловко мълчание . И ето , че вече минава 6-тия месец от както я няма аз се чувствам толкова самотна и безлична единствената ми приятелка си замина и няма какво да правя . Все още съм с това момче вече 7 месеца ако не беше той наистина не знам какво щях да правя по цял ден щях да стоя затворена в нас пред лаптопа във виртуалния свят. Нямам въпрос към вас по между другото ако имате някой съвет ще го приема без проблем , но просто исках да споделя с някой как се чувствам и колко ми е самотно без нея . . :x:. . Има и ще много от тази история , но ме заболяха пръстите да пиша ;д
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мария
Мария
24.01.2014 05:27
Мило момиче ще ти само че когато една врата се зарваря друга се отваря, но ние сме токлва поболели към затворената врата че не виждаме новта която се отваря.Аз съм маика на две деца и ще ти кажа- грозни деца няма.Сигурна съм че си много мило и хубаво дете.Успех
9
1
Moon*_*
Moon*_*
15.01.2014 21:33
Напълно те разбирам,според мен трябва да продължиш напред, да имаш вяра в себе си. Да преодолееш раздялата със своята най-добра приятелка, надявам се винаги да бъдете така близки както преди въпреки разстоянието помежду ви :). Просто върви напред и никога не поглеждай назад! ;) :)
6
0
зета бета
зета бета
15.01.2014 20:54
Всеки човек има право на лично пространство!А колко голямо ще е то решаваш ти! и ако човека до теб отнема Твоето лично Пространство и го запълва със и само със Себе си е меко казано егоист!Друг е въпроса ако това на теб ти харесва.И Запомни Ревност- това е Диагноза! Болест,която трудно се лекува,освен това опасно заразна,инфектира жертвата със съмнения,премълчаване,унижение и най лошото стига се до физически издевателства,щом на ревнивеца му 'Падне пердето'.А твоето Наранено АЗ дълбоко ще се скрие и отчаяно ще търси изход.Ревнува-значи ме Обича! ЛЪЖА!Ревнивите хора имат ниско мнение за себе си,мнителни и подозрителни,силно изразено ЕГОи силно чувство за собственост.Тебне са те купили на пазара!? ....
2
0
Мартииии
Мартииии
15.01.2014 21:26
Ще си помисля над думите ти макар ,че не е точно така ,но си прав/а за някой неща .Благодаря :)
1
1
зета бета
зета бета
15.01.2014 19:08
Живота е пълен със срещи и раздели и винаги трябва да разбираме,че човекът,който си отива ,трябва да върви напред,без нас или ние без него ,и просто да го пуснем,това е съдбата.Всеки поема по своя път,а промяната,настъпила след това винаги носи със себе си нещо ново и добро.Самотата не бива да пуска корени в душата ти!Излизай ,забавлявай се,позволи да те обичат,обичай,намери си хоби,запълни местото с хубави неща,запиши се на танци,например,Успех ти желая!!!
3
0
Мартииии
Мартииии
15.01.2014 20:16
Аз не съм напълно самотна както споменах си имам приятел ,но от части заради него не мога много много да излизам защото е прекалено ревнив а повечето приятели които имах са момчета и от както съм с него вече нямам никаква връзка с тях и когато той е втора смяна няма с кого да излизам и се чувствам сама ..
1
0