Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Предметите се местят сами

Предметите се местят сами

Предметите се местят сами
Здравейте,

Не съм публикувала преди тук, но често посещавам сайта и виждам, че много хора споделят историите си, за това реших и аз да напиша за странните неща които ми се случват напоследък.

Преди няколко дни правех закуска за по-малката ми сестра. Налях мляко в купата и после поставих шишето на плота до мен. След това взех друга купа за мен и когато погледнах плота шишето с млякото го нямаше там! Оказа се, че е на горния рафт до чиниите, а аз си спомням ясно, че го поставих на плота!

На следващия ден се прибрах вкъщи и докато се преобличах верижката на гердана ми се скъса. Оставих го на шкафчето до леглото ми и излязох за малко. Когато се върнах видях, че гердана ми го нямаше там. Претърсих цялата стая и накрая го намерих на шкафа до телевизора. Няма кой да го е преместил, защото бях сама вкъщи.

Постоянно се случват такива странни премествания на дребни предмети или подобно. Онзи ден излизах от банята, но като стигнах на половината път до стаята ми се сетих, че не бях загасила лампата. Когато се върнах в банята си беше напълно тъмно!

Понякога усещам странни миризми. Веднъж беше на пушек, на изгоряло, някои дори не мога да ги определя, а тази сутрин за секунди кълна се, че помирисах силен мъжки автършейв (хубав аромат). Докато се осъзная миризмите изчезват, все едно не са били там изобщо. . . Нямам си и идея какво се случва, интересното е, че не се страхувам, а по- скоро съм любопитна. Моля споделете предположенията си с мен, ще съм ужасно благодарна. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ЛУИЗА
ЛУИЗА
07.04.2016 11:34
момиче защо плашиш хората и нарочно ли го правиш ????
2
0
Василена
Василена
22.12.2014 18:49
Аз често чета такива споделени истории от разни блогове и съм чела, че това са така наречените "домашни" духчета. Казват, че те местят предмети и са безобидни. Не мога да кажа, че това е на 100% вярно, защото аз самата го видях в коментар, под подобна статия.
1
0
Артемидор
Артемидор
31.07.2014 17:08
Наръси навсякъде в къщата със светена вода и започни да гониш (може и с твои думи) непоканения гост от къщата си. Претърси навсякъде за странни, неояснимо откъде появили се предмети- това включва паднали под леглата косми, копчета, парцалчета от плат,кокали от животни,пръст земя, метални пластини и тем подобни...Искам да кажа- ако наскоро няма никой починал твой близък или роднина, е много вероятно да има хвърлена магия в дома ти. В много случаи магиите идват и чрез дух- помощник.Има и начини за гадаене дали има направена магия в къщата- има с яйце или със свещ например- потърси повече информация в нета и ги изпровай! Успех!!!
2
0
Артемидор
Артемидор
31.07.2014 17:13
Също така никога не пази снимки на умрели хора в дома си, както и телефоните им. Добре е да се разделиш напълно с всякакви предмети, останали от покойника- те често заблуждават човека, че тъжиш за него и не го пускаш да си тръгне от дома ти и така духа си остава да витае. Никога не пази и снимки на непознати хора, намерени на улицата- може и те да са на покойници!Също така- мий огледалата в дома със светена вода и не те съветвам много да се оглеждаш в тях- току виж се появила нелицеприятна гледка в него, поне докато не очистите дома си от негативната енергия.
2
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
30.07.2014 12:33
Когато ангел се доближи до теб ще усетиш невероятна благодат и спокойствие,а когато иска да ти каже нещо ще го почувстваш като нещо свое.Те не се натрапват и не искат да бъдат забелязвани.Не обръщай внимание на тези проявления и те ще си отидат.Научи Господната молитва-"Господи Исусе Христе Сине Божий, помилвай мене грешната/грешния/.
4
3
Зетабета
Зетабета
30.07.2014 00:28
Здравей! Когато нещата в дома се местят" сами" значи " някой" упорито желае да бъде" забелязан" ,енергитично присъствие и макарче много неща са научно необясними ,самата наука избягва да бъде категорична при обсъждането на подобни явления.Миризмите,които усещаш-това е т.н.ангелско присъствие или духовно присъствие,ако мириса е лек и ненатрапчив,ако мириса е на пушек,задушаващ,-присъствието е от по-низши духовни същества или т.н. паднали,отхвърлени ангели и души-сатанински мирис.Това не бива да те плаши,само в случай,че почувстваш напрежение,страх,безпокойство добре е да си кажеш молитвата" Отче наш". Всичко добро ти желая!
5
0
nini22
nini22
28.07.2014 17:18
Може да е дух на починалия човек в къщата.
12
1